ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2948 φορές

Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από το ρόστερ του ΝΠΣ Βέροια

Ακόμα κι αν ο ΝΠΣ Βέροια αγωνιστεί τη νέα χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα, θα παραμείνει στην ομάδα το 70% του τωρινού έμψυχου δυναμικού, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας.

Ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με κάποιους παίκτες που ήταν «βασικοί» την σεζόν που τελείωσε, όπως οι Μπλέτσας, Κουτσούκης, Γιαννόπουλος, Ντόγος και ο Ζούρκος παρότι είναι τραυματίας και θα επανέλθει αργότερα, οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεχίσουν να φορούν την κυανέρυθρη φανέλα.

Στόχος είναι να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας με έμπειρους κυρίως ποδοσφαιριστές (ακόμα και αν αγωνιστεί τελικά στην Α’ ΕΠΣΗ), ώστε να μην την «πατήσει» όπως πέρσι που πήγε… «ξυπόλυτη στα αγκάθια».

Έχουν ήδη εντοπιστεί κάποιοι στόχοι και μεταξύ αυτών είναι ένας σέντερ φορ από την Σέρβικη αγορά και ένας από την Θεσσαλονίκη. Επίσης, θα κινηθούν και για κάποιους ταλαντούχους παίκτες, που ξεχώρισαν φέτος στο τοπικό πρωτάθλημα αλλά και στην ομάδα της Αγίας Μαρίνας.

Από εκεί και πέρα, θα γίνει προσπάθεια να παραμείνουν οι δύο ξένοι της ομάδας Τζόρνταν και Ζε Εσόνο, αν δεν βρουν κάτι πολύ καλύτερο (σε αυτό θα βοηθήσει και η άδεια παραμονής που έχουν στη χώρα μας), ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα δοθεί στη νεοφώτιστη στην SL2 ομάδα του Κεραμιδίου, ο γκολκίπερ Ιωαννίδης.

Ελεύθερος θα μείνει μόνο ο Χατζηπάντος που στοχεύει για κάτι καλύτερο από τη Βέροια, κάτι που έγινε και την περσινή σεζόν, όταν ο νεαρός επιθετικός έφυγε και πήγε στον Αλμωπό Αριδαίας, αλλά επέστρεψε λίγο αργότερα, μιας και η ομάδα της Πέλλας δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα της SL2.

Τέλος, ο Βασιλακάκης βρέθηκε με 3ημερη άδεια στο Ηράκλειο για να δοκιμαστεί από τον ΟΦΗ, μετά από κάλεσμα της ομάδας της Κρήτης. Αν τελικά τον ζητήσουν επίσημα οι «Ομιλήτες», η διοίκηση της Βέροιας δεν θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του.

Να σημειώσουμε, κλείνοντας, ότι ο Πρόδρομος Κουτσούκης υποβλήθηκε και σε δεύτερη επέμβαση στο χέρι του, προκειμένου να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του και να είναι έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"