ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στην Α’ κατηγορία η Καψόχωρα, κοντά και ο Διαβατός - Το πανόραμα της Β' ΕΠΣΗ

Στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας βρίσκεται ήδη η ομάδα της Καψόχωρας, καθώς μετά τη νίκη της με 5-2 επί του Σταυρού, εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό της.

Κοντά στην μεγάλη κατηγορία βρίσκεται και ο Διαβατός που επικράτησε με 5-1 του Αχιλλέα Νάουσας. Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός Νάουσας που επικράτησε με 2-1 της Αγίας Βαρβάρας και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της 3ης θέσης.

Στα πλέι άουτ, στον Α’ όμιλο, η Βεργίνα κέρδισε με 5-2 τον Άχθο Αρούρη και έκανε βήμα για την παραμονή της. Στο άλλο ματς, το Παλαιοχώρι κέρδισε με 2-4 στην Συκιά. Στον Β’ όμιλο, η Ακαδημία Βέροιας και τα Ασώματα έμειναν στο 1-1. Ισόπαλο με το ίδιο σκορ ήταν και το Ραχιά – ΑΕΠ Βέροιας.

Πλέι οφ - 5η αγωνιστική

Ολυμπιακός Ν. - Αγ. Βαρβάρα 2-1
Διαβατός - Αχιλλέας Ν. 5-1
Καψόχωρα - Σταυρός 5-2

Βαθμολογία

1. Καψόχωρα 45
2. Διαβατός 41
------------------------
3. Σταυρός 29
------------------------
4. Ολυμπιακός Ν. 25
5. Αχιλλέας Ν. 20
6. Αγ. Βαρβάρα 19

Επόμενη αγωνιστική

Αγία Βαρβάρα - Σταυρός
Ολυμπιακός Ν. - Διαβατός
Αχιλλέας Ν. - Καψόχωρα

Πλέι άουτ (Α' όμιλος) - 3η αγωνιστική

Συκιά - Παλαιοχώρι 2-4
Βεργίνα - Άχθος Αρούρης 5-2

Βαθμολογία

1. Παλαιοχώρι 18
2. Συκιά 16
3. Βεργίνα 12
-----------------------
4. Άχθος Αρούρης 8

Επόμενη αγωνιστική

Συκιά - Άχθος Αρούρης
Παλαιοχώρι - Βεργίνα

Πλέι άουτ (Β' όμιλος) - 5η αγωνιστική

Ραχιά - ΑΕΠ Βέροιας 1-1
Ακαδημία Βέροιας - Ασώματα 1-1
Ρεπό: Λευκάδια

Βαθμολογία

1. Ραχιά 26
2. Ακαδημία Β. 25
3. ΑΕΠ Βέροιας 24
4. Λευκάδια 18
-----------------------
5. Ασώματα 12

Επόμενη αγωνιστική

Λευκάδια - ΑΕΠ
Ραχιά - Ασώματα

ΚΑΨΟΧΩΡΑ – ΣΤΑΥΡΟΣ 5-2

Σκόρερ: 5’ & 7’ Αναστασόπουλος 2-0, 49’ Τσίλης Π. 2-1, 61’ Μπουκλάς 3-1, 69’ Τσίλης Π. 3-2, 77’ Κίτσας Γ 4-2, , 90’ Μαρτζέλος 5-2.

Διαιτητής: Τραούδας

Βοηθοί: Αργυρίου, Χρυσάνης

ΚΑΨΟΧΩΡΑ: Γκατζούβας, Κίτσας Χ., Μπουκλάς, Τόζογλου, Μουρατίδης, Όμπιντικ (90’ Τοπαλίδης), Κίτσας Ν-Χ, Μάρκου (60’ Μαρτζέλος), Τζέπης, Αναστασόπουλος (80’ Βασιλείου), Κίτσας Γ.

ΣΤΑΥΡΟΣ: Κούβαρος, Περτσιούνης, Κοτζαχρήστος, Τσίλης Δ-Κ (88’ Κατσαβός), Κωνσταντάκος, Τσίλης Δ-Σ., Παπαδόπουλος, Γαβριηλίδης, Καλφούτζος, Τσίλης Π., Πατσιαβούρας.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η Καψόχωρα στο πρώτο επτάλεπτο της αναμέτρησης πήρε προβάδισμα δυο γκολ και το συντήρησε σε όλο το πρώτο μέρος. Στο ξεκίνημα του β’ μέρους, ο Σταυρός μείωσε σε 2-1 αλλά και πάλι η Καψόχωρα σημείωσε γκολ και προηγήθηκε με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν ξανά σε 3-2 και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι. Ακολούθησε ημίωρη διακοπή μετά από επεισόδιο παίκτη της Καψόχωρας με τον διαιτητής (αποβλήθηκε ο Μπουκλάς) και όταν το ματς συνεχίστηκε, οι γηπεδούχοι σημείωσαν άλλα δυο γκολ και πήραν τη νίκη με 5-2. Η νίκη αυτή τους εξασφαλίζει την άνοδο στην Α’ κατηγορία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 2-1

Σκόρερ: 40′ Μήτσικας Αν. 1-0, 59′ Σύρκος 2-0, 85′ Χαλβατζής 2-1

Διαιτητής: Νησελίτης

Βοηθοί: Μητρόπουλος, Πιπερίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:  Κατσαράκης, Μήτσικας Αν., Κωνσταντινίδης Β., Σαράφης, Μήτσικας Αλ., Μπλιάτκας, Παπαδής, Σερδαρίδης, Σεπιτάνος Κ., Λένος, Μπρούκι (38′ Σύρκος)

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ:  Λίβας, Σαββίδης (46′ Αποστολίδης), Τσιάτσης, Πασβάνης, Τσιλώνης Ε., Τσιλώνης Π., Κονκέζος, Δάμτσιος, Δήμου, Χαλβατζής, Σολάκογλου.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο Ολυμπιακός Νάουσας σε καθοριστικά σημεία του αγώνα σημείωσε γκολ. Συγκεκριμένα, λίγο πριν το ημίχρονο και στο πρώτο τέταρτο του β’ μέρους, βρήκαν δίχτυα και προηγήθηκαν με 2-0. Η Αγία Βαρβάρα προσπάθησε να επιστρέψει στην διεκδίκηση του ματς αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει λίγο πριν το τέλος.

ΔΙΑΒΑΤΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 5-1

Σκόρερ: 5′ Χουρίδης 0-1, 33′-42′-61′ Μανωλόπουλος, 44′ Μουρατίδης, 81′ Τσιφλίδης Μ. 5-1

Διαιτητής: Παζαρτζικλής

Βοηθοί: Βαλκάνος, Ασβεστάρας

ΔΙΑΒΑΤΟΣ:  Ματελόπουλος, Χαραλαμπίδης, Τσιφλίδης Ι. (73′ Μανιόπουλος Γ.Κ.), Μουρατίδης, Πετράκος, Τσιφλίδης Μ., Ταγκαλίδης, Λιλιόπουλος, Τσιολάκης, Μανωλόπουλος (65′ Κοτρίδης), Συμπεθέρης

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Αντιφάκος, Κοκκοφειάδης, Καρούτσος, Βασιλείου (69′ Τουμαράς), Λάμπρου, Παρίζας, Χουρίδης, Χατζηιωαννίδης, Μάκης, Μπράτσης, Γαλανός.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο Αχιλλέας αιφνιδίασε τους γηπεδούχους στο ξεκίνημα αλλά στην συνέχεια ο Διαβατός ήταν καταιγιστικός. Ισοφάρισε μετά το ημίωρο και στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους σημείωσε άλλα δυο γκολ και έγραψε το 3-1. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν άλλα δυο γκολ στο δεύτερο μέρος και ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-1.

ΒΕΡΓΙΝΑ – ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ 5-2

Σκόρερ: 15’ Λιόλιος 1-0, 16’ Τσιρέλης 2-0, 35’ Τσέος 2-1, 77’ Ντέντα 3-1, 85’ Τσέος 3-2, 90’ Μανωλόπουλος 4-2, 90+2’ Ντόβας 5-2

Διαιτητής: Ρηγόπουλος

Βοηθοί: Τσίτσης, Μουρατίδης

ΒΕΡΓΙΝΑ: Ιωαννίδης, Κατσαβός, Παπαδόπουλος, Αηδονίδης, Τσιρέλης, Ντέντα, Ιωαννίδης (90’ Βενετικίδης), Ουρούσι, Θεοχαρόπουλος (90’ Εμμανουηλίδης), Μανωλόπουλος (90’ Εμμανουηλίδης), Λιόλιος (18’ Ντόβας).

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ:  Μυλωνάς, Χερίδης Κ., Στριμπίνος, Τσέος, Χερίδης Χ., Κρύπας (62’ Τσακαλίδης), Καρύδας, Κουβατσίδης, Ηλιάδης, Ντομπρόσι (46’ Χερίδης Α.), Γκατζούφας.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η Βεργίνα μπήκε αποφασιστικά στο ματς και πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων στο πρώτο τέταρτο.  Παρά τον αιφνιδιασμό, ο Άχθος Αρούρης μείωσε και έκλεισε το ημίχρονο 2-1. Η Βεργίνα συντήρησε το προβάδισμά της και μπαίνοντας στο τελευταίο τέταρτη της αναμέτρησης προηγήθηκε με 3-1 όμως και πάλι ο Άχθος Αρούρης μείωσε σε 3-2. Οι γηπεδούχοι στο τέλος του ματς σημείωσε άλλα δυο γκολ και έκλεισε το ματς με 5-2.

ΣΥΚΙΑ – ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 2-4

Σκόρερ: 7’ Κοκκαλιάρης 1-0, 18’ Αραμπατζής Ν 1-1, 49’ Αραμπατζής Ν 1-2, 87’ Ακριβόπουλος 2-2, 89’ Νατσικόπουλος 2-3, 90+’ Μάλο 2-4

Διαιτητής: Γκόγκας

Βοηθοί: Χαραλαμπίδης, Παυλίδης

ΣΥΚΙΑ: Κακαγιάννης Β., Κουρτέσης, Μοσχόπουλος, Κοκκαλιάρης, Αργυρόπουλος (46’ Μελιόπουλος), Κακαγιάννης Κ. (62’ Ουρούσι), Ακριβόπουλος, Τσαπράνης (46’ Μούμος), Μελιόπουλος Ι., Μπαζάκας (62’ Βήτος), Κουρτέσης (80’ Παναγιωτίδης).

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ: Ματράκας, Κουτίκας (58’ Κίτσας), Γεωργιάδης Δ, Μαρούδας (69’ Νατσικόπουλος), Γεωργιάδης Ι., Μαρκατόπουλος, Γερόπουλος (69’ Λάχανης), Αραμπατζής Ν, Γκούγκουρας, Χατζόπουλος, Γερόπουλος Γ (90’ Μάλο).

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στο φινάλε του ματς κρίθηκε η αναμέτρηση στην Συκιά. Η Συκιά άνοιξε το σκορ νωρίς αλλά το Παλαιοχώρι ισοφάρισε γρήγορα και στις αρχές του β’ μέρους πήρε το προβάδισμα. Η Συκιά λίγο πριν το φινάλε έφτασε στο 2-2 αλλά το Παλαιοχώρι στην εκπνοή σημείωσε το 2-3 και στις καθυστερήσεις το 2-4.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΑΣΩΜΑΤΑ  1-1

Σκόρερ: 22′ Λαζαρίδης 1-0, 28′ Πολιτίδης 1-1

Διαιτητής: Μαλούτας

Σκόρερ: Ευθυμιάδης, Χρυσόπουλος

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Πιλιτσίδης, Καρύδας, Λαζαρίδης, Τσανασίδης, Ζώγος, Γιοβανόπουλος Π., Γιοβανόπουλος Γ. (71′ Αποστολίδης), Μάρκου, Νανόπουλος, Αλαμπορινός (88′ Κοτρώνης), Στραβέλας (46′ Οργιανέλης)

ΑΣΩΜΑΤΑ: Ανδρεάδης, Ρηγόπουλος, Σερασκιέρης Π., Ιωσηφίδης, Τσιώμος, Μιχαλόπουλος Κ., Φουρκιώτης, Λίβας, Σερασκιέρης Χ. (56′ Χειμωνλόπουλος), Πολιτίδης (83′ Μιχαλόπουλος Π.), Γαλάνης

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Χωρίς νικητή το παιχνίδι. Η Ακαδημία άνοιξε το σκορ μετά το εικοσάλεπτο αλλά τα Ασώματα ισοφάρισα πολύ γρήγορα. Στο υπόλοιπο παιχνίδι, καμιά από τις δυο ομάδες δεν έφτασε στο γκολ .

ΡΑΧΙΑ – ΑΕΠ ΒΕΡΟΙΑΣ 1-1

Σκόρερ: 36’ Μεντανίδης 1-0, 75’ Παπαδόπουλος  1-1

Διαιτητής: Ζουρνατζίδης

Βοηθοί: Λούρης, Τσιουγγαρής

ΡΑΧΙΑ: Χαλκόπουλος, Κουτσαντάς, Παρμάκας, Γκανιός, Τσιάμπας, Κανδυλίδης, Παναγιωτίδης, Τζιβάρας, Μεντανίδης, Πορφύρης, Πατάκης.

ΑΕΠ: Σιουκιούρογλου, Κουκλιανιώτης, Χολέβας, Μωυσίδης, Παπαδόπουλος, Βόλκος (70’ Μιχαηλίδης), Γιάννου, Τσιάρας, Δάτσιος (90’ Καραγιάννης), Κακούλης (46’ Αϊρατζής), Βασιάδης.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ισόπαλο το παιχνίδι στην Ραχιά. Η τυπικά γηπεδούχος Ραχιά άνοιξε το σκορ μετά το ημίωρο και κράτησε στο πρώτο μέρος το προβάδισμά της. Στο δεύτερο μέρος, ένα τέταρτο πριν το τέλος η ΑΕΠ έφτασε στην ισοφάριση και το 1-1 έμεινε έως το φινάλε.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"