ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ζευγάρωσε τις νίκες η Αλεξάνδρεια στα μπαράζ ανόδου, 3-0 τον Ερμή Αμυνταίου

Την δεύτερη νίκη της στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία πέτυχε η ΑΕ Αλεξάνδρειας, που επικράτησε εντός έδρας με 3-0 του Ερμή Αμυνταίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Οι «πράσινοι», χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση, ήταν ανώτεροι από τη νεανική ομάδα του Αμυνταίου και έφτασαν δίκαια στο 2x2, πετυχαίνοντας ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τον Λίτσι και δύο στο φινάλε του αγώνα με τους Κ. Πιπιλιάρη και Αβραμόπουλο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και στο 16’ πήραν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Λίτσι μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον Μπουκσή, γράφοντας μέσα σε πανηγυρισμούς το 1-0!

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου συνέχισε να είναι ανώτερη, χάνοντας στη συνέχεια 2-3 καλές ευκαιρίες με τους Λίτσι και Βουλγαράκη, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει ένα ακόμη τέρμα.

Μετά το μισάωρο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον ρυθμό του παιχνιδιού και στο 32’ έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως ο Τόλιος μπλόκαρε σταθερά την κοντινή κεφαλιά του Λιπίτγκα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους «πράσινους» να διατηρούν την εδαφική υπεροχή και να προσπαθούν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή της ομάδας του Αμυνταίου, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν μια καλή ευκαιρία από στημένη φάση στο 60’ όταν ο Ρακόπουλος εκτέλεσε δυνατά ένα φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, όμως ο Τόλιος έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε σωτήρια.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 65’ το σουτ του Δημόπουλου από το ύψος της περιοχής έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Κ. Πιπιλιάρη στο 72’.

Στο 75’ ο Γ. Πιπιλιάρης βγήκε μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος όμως απέκρουσε το πλασέ του επιθετικού της Αλεξάνδρειας, ενώ στο 81’ ο Τσιρίδης με κεφαλιά από καλή θέση δεν βρήκε στόχο.

Στο 86’ ο Κ. Πιπιλιάρης με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης μετά από σέντρα του Καψάλη, δεν μπόρεσε να βρει από κοντά τη μπάλα με το κεφάλι και να τη στείλει στα δίχτυα.

Τελικά, οι προσπάθειες των γηπεδούχων καρποφόρησαν στο 89’ όταν ο Κ. Πιπιλιάρης έστειλε αρχικά με κεφαλιά τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης στα δίχτυα της εστίας του Ερμή, γράφοντας το 2-0!

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Αρβαμόπουλος, ο οποίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, γράφοντας το τελικό 3-0, με την ομάδα της Αλεξάνδρειας να πιάνει με αυτή τη νίκη της την πρώτη θέση στη βαθμολογία!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρυσέλης, με βοηθούς τους Τζημόπουλο και Κλωστογλου (Σ.Δ. Χαλκιδικής).

ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Δημήτρης Πρίντζιος): Τόλιος, Χλιαρόπουλος, Τασιόπουλος, Σωτηράκης, Αβραμόπουλος, Τσιρίδης, Μαρμαρίδης (60’ Δημόπουλος), Αλμπανίδης (75’ Βλάχος), Βουλγαράκης (60’ Κ. Πιπιλιάρης), Λίτσι, Γ. Πιπιλιάρης (82’ Καψάλης).

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Γιάννης Έλκας): Μπουκσής, Ρακόπουλος, Κεσίδης, Γιορετσίδης, Ιωάννου, Άτσκα, Ρόμπης, Κοατσης (60' Πετρίδης), Γκιάτα (60' Τεκίδης), Τσορλίνης, Λιπίτγκας.

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 3η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - Ερμής Αμυνταίου 3-0
ΠΟ Μουδανιών - ΙΕΚ Δέλτα 3-1
Αιγινιακός – Κιλκισιακός 2-3
Ρεπό: Απόλλων Κρ. Βρύσης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων Κρ. Βρύσης 6*
2. ΑΕ Αλεξάνδρειας 6*
3. Κιλκισιακός 6
------------------------------
4. Αιγινιακός 3*
5. ΠΟ Μουδανιών 3
6. ΙΕΚ Δέλτα 3
7. Ερμής Αμυνταίου 0

* Έχουν ένα ματς λιγότερο

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (15/5, 17:00)

Απόλλων Κρύας Βρύσης - ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Ερμής Αμυνταίου - Κιλκισιακός
ΠΟ Μουδανιών - Αιγινιακός
Ρεπό: ΙΕΚ Δέλτα