ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στοίχημα: Στέκεται σαν… βασίλισσα!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν προκρίθηκε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ; Η απάντηση; Εύκολη. Ποτέ! Η «βασίλισσα» από την εποχή της ύπαρξης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης φτάνει τουλάχιστον μέχρι την επόμενη φάση των ομίλων, έστω και δύσκολα.
Τη φετινή σεζόν και πιο συγκεκριμένα σήμερα, η πρωταθλήτρια Ισπανίας και πολυνίκης του θεσμού, απειλείται με αποκλεισμό από έναν αρκετά περίεργο όμιλο, όπου όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες πρόκρισης. Αντίπαλος των «μερέγχες» η φιλόδοξη Γκλάντμπαχ, η οποία βολεύεται και με ισοπαλία. Το Χ υπάρχει περίπτωση να βολέψει και τις δυο στη Μαδρίτη, σε περίπτωση που στο άλλο ματς δε νικήσει η Σαχτάρ την Ίντερ. Θα το ρίσκαρε όμως ένας κλαμπ όπως η Ρεάλ;
 
Πρόταση στο στοίχημα: Η Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζει πολύ καλά πως δεν υπάρχουν περιθώρια να… παίξει με τη «φωτιά», καθώς οποιοδήποτε ρίσκο μπορεί να της στοιχίσει ακόμα και την πρόκριση. Γνωρίζει επίσης πως με νίκη θα είναι σίγουρα στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γκλάντμπαχ είναι συμπαθής σχεδόν από όλο τον κόσμο, αλλά εδώ μιλάμε για την κορυφαία όλων στη διοργάνωση. Άσος στο 1.74 από τη Novibet.
 
Ρεάλ Μαδρίτης: Μεγάλο διπλό… φανέλας για τη Ρεάλ μέσα στη Σεβίλλη και πλέον η ομάδα του Ζιντάν θέλει τη νίκη επί της Γκλάντμπαχ ώστε να περάσει στην επόμενη φάση χωρίς να τη νοιάζει τι γίνεται στο Μιλάνο. Η θέση της ομάδας στα νοκ-άουτ απειλείται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και ο Γάλλος τεχνικός δε θέλει να είναι αυτός που θα γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο σενάριο αυτό. Εκτός είναι δεδομένα Αζάρ και Βαλβέρδε, αμφίβολοι δίνονται Καρβαχάλ και Όντεγκαρντ. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα δούμε ένα αρκετά «μπαρουτοκαπνισμένο» σύνολο με Ράμος, Βαράν, Κρόος, Μόντριτς, Κασεμίρο, Μπενζεμά και πιθανώς Μαρτσέλο, οι οποίοι ξέρουν τα… κατατόπια.
 
Ενδιαφέρον Στατιστικά: 1-1-0 σύνολο εντός με Γκλάντμπαχ και 24-6-3 με γερμανικές ομάδες. Έχει Over 2,5 τα 15 τελευταία στο θεσμό. Έχει μόλις δύο νίκες εντός στα 8 τελευταία (2-2-4)
 
Αγωνιστικά Νέα: Νέο πρόβλημα για τον Ζιντάν με τον Γιόβιτς (Ε, 1/0, 4/0) που ήταν σε καραντίνα, επανήλθε, αλλά τραυματίστηκε (μυϊκό) και θα μείνει εκτός έως το τέλος του 2020. Εκτός μάχης επίσης είναι οι Αζάρ (Ε, 3/1, 3/1, μυϊκό, έξω 2-3 βδομάδες), Βαλβέρδε (Μ, 3/0, 8/3, εκτός για ένα μήνα περίπου), Μαριάνο (Ε, 2/0, 3/1) και Οντεγκάαρντ (Μ, 2/0, 6/0), αλλά γυρίζουν ο αρχηγός Σέρχιο Ράμος (Α, 2/1, 8/2) και ο Καρβαχάλ (Α, 1/0, 4/0).
 
Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 0-1 στην έδρα της Σεβίγια, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μπήκε δυνατά, έχασε 2-3 σημαντικές ευκαιρίες, όμως σε σκόραρε. Πήρε προβάδισμα με τον Βινίσιους στο 55’ να προκαλεί το αυτογκόλ του Μπούνου. Δέχτηκε πίεση στο τελευταίο εικοσάλεπτο, αλλά κράτησε το υπέρ της σκορ.
 
Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ (Λούκας Βάθκεθ), Ράμος, Βαράν, Μεντί – Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος – Ασένσιο, Μπενζεμά, Βινίσιους
 
Δείτε όλες τις novibet προσφορές* στην Ελλάδα.
 
Γκλάντμπαχ: Με την πρώτη θέση αυτή τη στιγμή στον όμιλο, η Μενχενγκλάντμπαχ βρίσκεται στη Μαδρίτη και γνωρίζει πως αν δεν ηττηθεί θα είναι μετά από πολλά χρόνια στις «16» καλύτερες της Ευρώπης. Οι Γερμανοί, λόγω της ιδιαιτερότητας του ομίλου, με ήττα θα είναι στην 3η θέση, καθώς είτε Σαχτάρ είτε Ίντερ θα την ξεπεράσουν, αλλά τουλάχιστον θα συνεχίσουν στην Ευρώπη. Σημαντικές οι απουσίες των Μπενσαμπαϊνί και Ελβέντι στα μετόπισθεν, όμως με το γνωστό Γερμανικό ταπεραμέντο τους θα επιχειρήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους και ότι βγει.
 
Ενδιαφέρον Στατιστικά: 6/7 Over 2,5 στα 7 τελευταία επίσημα παιχνίδια. 3-4-0 εκτός έδρας στην Ευρώπη (ανεξαρτήτως διοργάνωσης). 0-2-5 στα 7 τελευταία κόντρα σε Ισπανούς (3 σερί χωρίς γκολ)
 
Αγωνιστικά Νέα: Ο Μάρκο Ρόζε προχώρησε σε τρεις αλλαγές κόντρα στη Φράιμπουργκ. Δεν είχε περιθώριο για έντονο ροτέισον. Το βασικότερο ερώτημα είναι αν θα προλάβει ο στόπερ Ελβέντι (Α, 4/1, 8/0). Με αυτόν η άμυνα είναι πιο συμπαγής. Ακολούθησε την αποστολή, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα ξεκινήσει. Ο αντικαταστάτης του, Γιάντσκε (Α, 2/0, 3/0) ήταν εκτός με τη Φράιμπουργκ και θα απουσιάσει ξανά, όπως και ο Μπενσεμπαϊνί (Α, 3/2, 6/0). Νοκ-άουτ είναι μόνιμα ο Χόφμαν (Μ, 3/1, 7/2 και 4 ασίστ).
 
Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ εκτός έδρας, για το πρωτάθλημα. Στο 23’ ο Εμπολό άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, όμως στο 32’ ο Λίνχαρτ ισοφάρισε. Στο 49’ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν προσωρινά την ανατροπή με εκτέλεση πέναλτι, όμως στο 50’ ο Πλεά ισοφάρισε για το τελικό αποτέλεσμα.
 
Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Ζόμερ – Λάινερ, Γκίντερ, Ζακάρια, Βεντ – Κράμερ, Νόιχαουζ – Λαζάρο, Στιντλ, Τιράμ – Πλεά
 
21+ Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις