ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πάμε Στοίχημα: Οντένσε - Μίντιλαντ Προγνωστικά του Αγώνα 14/12/2020

Δευτέρα, ως γνωστόν, στο στοίχημα σημαίνει μια ημέρα με λίγα παιχνίδια, τις περισσότερες φορές τα πιο… αντιεμπορικά ματς από τα πρωταθλήματα του Σαββατοκύριακου. Μιας και μεσοβδόμαδα έχουμε γεμάτες αγωνιστικές στις μεγάλες διοργανώσεις, οι επιλογές μας μειώνονται ακόμα περισσότερο.

Διαλέξαμε να ασχοληθούμε με το βορρά της Ευρώπης, εκεί όπου έχουμε το παιχνίδι της πρωτοπόρου και πρωταθλήτριας Δανίας Μίντιλαντ, στην έδρα της πάντα υπολογίσιμης Οντένσε.

Οντένσε: Μια μέτρια εικόνα παρουσιάζει η Οντένσε μέχρι ώρας στο Δανέζικο πρωτάθλημα, έχοντας, όμως ένα σχετικά καλό ρεκόρ στην έδρα της, με μόλις μία ήττα. Παράδειγμα για τους γηπεδούχους στο ματς κόντρα στην πρωταθλήτρια θα αποτελέσει η πολύ σπουδαία νίκη που έκαναν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Κοπεγχάγη. Πρόβλημα, πάντως, αποτελεί το γεγονός πως θα λείψουν αρκετοί παίκτες από το ρόστερ, με πιο σημαντικούς τους βασικούς Τόμασεν, Σκέλβικ και Φροκγάερ.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: Τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της εντός ήταν Under 2,5. 3/4 τελευταία ήταν Over 2,5. Τα 4 τελευταία της ματς ήταν G/G

Αγωνιστικά Νέα: Θετικός στην COVID-19 βρέθηκε ο βασικός μέσος Μαντς Φρόκιερ Γιένσεν (11 συμ., 4 ασίστ) και πιθανότατα μένει εκτός του σημερινού αγώνα. Εσπασε το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του και θα επιστρέψει μετά τη χειμερινή διακοπή, ο βασικός μέσος Γενς Γιάκομπ Τόμασεν (10 συμ., 2 γκολ, 2 ασίστ). Στη λίστα των τραυματιών είναι επίσης και δεν έπαιξαν στο Ράντερς ο εναλλακτικός επιθετικός Μαξ Φένγκερ (8 συμ., 1 γκολ, όλες αλλαγή), ο μέσος Τάρικ Ιμπραχίμαγκιτς (χωρίς συμμετοχή) και ο αμυντικός Αλεξάντερ Γιούελ Αντερσεν (1 συμ.), ενώ μακροχρόνια τραυματίας είναι ο επιθετικός Μαρτ Λίντερ (χωρίς συμμετοχή)

Προηγούμενο ματς:  Εκτός έδρας νίκη 3-0 κόντρα στη Νίκομπινγκ για το Κύπελλο. Προηγήθηκε με τον Γκούντγιονσεν στο 36’, διπλασίασε τα τέρματά της με τον Σάμπι στο 39’, έκανε το 0-3 με τον Χίλεγκορντ στο 90’+1’.

Δείτε όλες τις στοιχηματικες εταιριες με μπονους εγγραφης στην Ελλάδα.

Μίντιλαντ: Με καλό βαθμό έκλεισε τη φετινή της Ευρωπαϊκή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς την τελευταία αγωνιστική κατάφερε να σταματήσει την πρωταθλήτρια Αγγλίας Λίβερπουλ, παίρνοντας έναν βαθμό στο τελικό 1-1, βάζοντας μερικές χιλιάδες ευρώ στα ταμεία της. Η Μίντιλαντ σίγουρα δεν είχε ελπίδες για πρόκριση από έναν πολύ δύσκολο όμιλο, όμως η φετινή της πορεία της άνοιξε την όρεξη για του χρόνου, ώστε να επιστρέψει στη διοργάνωση. Βασική προϋπόθεση, φυσικά, είναι να κατακτήσει εκ νέου το εγχώριο πρωτάθλημα, εκεί όπου πλέον ρίχνει το βάρος, ξεκινώντας από το Οντένσε. Είναι, πάντως, ήδη πρώτη μετά από 11 ματς και θα «φορτσάρει» να ανοίξει τη διαφορά από τους διώκτες της.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: Τα 4/5 τελευταία εκτός ήταν G/G. 3/4 τελευταία ήταν Ν/G. Τα 4/5 τελευταία εκτός ήταν Over 2,5

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός του σημερινού αγώνα έμειναν και πάλι ο συνήθως βασικός μέσος Μπόζινταρ Κράεφ (9 συμ., 1 γκολ, 3 αλλαγή) και ο επιθετικός Ζούνιορ Μπρουμάδο (4 συμ., 1 γκολ). Αντίθετα, επιστρέφουν ο βασικός μέσος και τοπ σκόρερ της ομάδας Πιόνε Σίστο (10 συμ., 5 γκολ, 1 ασίστ και ο διεθνής βασικός μέσος Γενς-Λις Καγιούστε (8 συμ.), που ήταν σε καραντίνα.

Προηγούμενο ματς:  Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Λίβερπουλ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 1’, ισοφάρισε με πέναλτι του Σολτζ στο 62’.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι εικόνες που αποκόμισε από την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι παραπάνω από ένα καλό μάθημα για μια ομάδα σαν την Μίντιλαντ. Οι πρωταθλητές Δανίας, πλέον απαλλαγμένοι από το άγχος της Ευρώπης, θα δείξουν τι μπορούν να κάνουν εντός συνόρων. Διπλό στο 1.77 με novibet

Για προγνωστικά στοιχήματος, κουπόνι πάμε στοίχημα, στοιχηματικές εταιρίες με την καλύτερη εξυπηρέτηση στην Ελλάδα , παιχνίδια λάιβ, καζίνο και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.