ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στοίχημα: Μάχη στο ΟΑΚΑ με ΑΕΚ Ολυμπιακός

Η ΑΕΚ που προσπαθεί να ανακάμψει, υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Με λιγοστές απουσίες η Ένωση αναζητά την πρώτη νίκη απέναντι στους ερυθρόλευκους μετά από επτά παιχνίδια.

Πρόταση στο πάμε στοίχημα αποτελέσματα: Δικαιολογημένος ο φαβοριτισμός του Ολυμπιακού ειδικά με βάση την πρόσφατη εικόνα των δύο ομάδων. Με αυτήν όμως την ανασταλτική λειτουργία της Ενωσης η οποία δέχεται 2 γκολ κατά μέσο όρο στα 10 τελευταία της παιχνίδια, το να κυκλοφορεί το over σε τιμές ακόμη μεγαλύτερες από το διπλό, είναι… οδηγός πονταρίσματος στην bet365

ΑΕΚ - Επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Απόλλωνα, μόνο και μόνο όμως ότι δέχτηκε 3 γκολ και για λίγα εκατοστά στις καθυστερήσεις το 2-4 δεν έγινε 4-4 (αφού το πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος της αναιρέθηκε λόγω οφσάιντ) μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, είναι ενδεικτικό και της ψυχολογίας της και των άλυτων ως τώρα (και όπως φαίνεται εκφυλιστικών) αμυντικών προβλημάτων που έχει για αρκετό πλέον διάστημα.

Αγωνιστικά Νέα: Ο κόουτς Καρέρα είναι ανάμεσα στο 3-4-3 και το 4-3-3 στο πλάνο 11άδας, με την ΑΕΚ να αναζητά την πρώτη νίκη επί του Ολυμπιακού από τον Φεβρουάριο του 2018 (2-1 εντός, για το Κύπελλο). Προπονήθηκε ο Τσιγκρίνσκι (Α, 4/0) και προορίζεται για βασικός, έμεινε εκτός με ενοχλήσεις ο Χνιντ (Α, 9/0). Γυρίζει ο Νεντελτσιάρου (Α, 6/1), επιστρέφει στην προεπιλογή ο Αλμπάνης (ΜΕ, 4/0), σε αντίθεση με τους Βασιλαντωνόπουλο (Α, 5/0) και Σαμπανάτζοβιτς (Μ, 2/0) που δεν χώρεσαν στον σχεδιασμό.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: Μετράει 9/10 over (8/10 g/g) στα τελευταία της ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Τσιντώτας - Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα (Mιτάι) - Κρίστιτσιτς, Σάχοφ, Μάνταλος - Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Γκαρσία

Δείτε τα ΑΕΚ Ολυμπιακος προγνωστικα στο sentragoal!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Το μόνο πρόβλημα που λογικά προβλέπονταν πως θα είχε στη Λαμία ήταν ο αγωνιστικός χώρος. Κάκιστος, τραγικός, αλλά κόντρα στην μακράν χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία είχε και πολλές απουσίες, οι πρωταθλητές δεν γίνονταν να δυσκολευτούν. Με δύο ξεσπάσματα στο κάθε ημίχρονο πέτυχαν από 3 γκολ (στο ξεκίνημα του β’, γλύτωσαν από το δοκάρι τους σε εκτέλεση πέναλτι το 1-3) και έτσι έφυγαν από την πρωτεύουσα της Φθιωτίας με το επιβλητικό 6-0!

Αγωνιστικά Νέα: Στο πρωινό χαλάρωμα της Τετάρτης (16/12) θα κριθεί η συμμετοχή του Φορτούνη (ΜΕ, 8/2) στην 11άδα. Εκτός πλάνων του κόουτς Μαρτίνς είναι, για διαφορετικούς λόγους, οι Βαλμπουενά (ΜΕ, 6/0), Χασάν (Ε, 6/4), Μπρούνο (Μ, 3/0), Βινάγκρε (Α, 2/0), Ντρέγκερ (Α, 3/0), Λοβέρα (ΜΕ, 4/0) και Σουρλής (ΜΕ.). Δεν θα αλλάξει το αγαπημένο του 4-3-3 ο Πορτογάλος, με τον Μασούρα (ΜΕ, 9/5) να διεκδικεί θέση βασικού (στη θέση των Φορτούνη ή Βρουσάι).

Ενδιαφέρον Στατιστικά: Μετράει 14/18 under και 13/18 n/g φέτος ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Σα - Ραφίνια, Σεμέντο, Σισέ, Χολέμπας - Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης - Φορτούνης (Μασούρας), Ελ Αραμπί, Βρουσάι (Μασούρας)