ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στοίχημα: Υπάρχει στοιχηματική ευκαιρία στη Βιτόρια

Ακόμα μια… κλασική Παρασκευή ανοίγεται μπροστά μας, με ένα καλό παιχνίδι από κάθε δυνατή Λίγκα της Ευρώπης. Χέρτα- Μπάγερν στη Γερμανία, Φιορεντίνα-Ίντερ στην Ιταλία και Αλαβές-Βαγιαδολίδ στην Ισπανία υπάρχουν στο πρόγραμμα και εμείς θα ρίξουμε τα «δίχτυα» μας στο τελευταίο.

Στη χώρα των Βάσκων, λοιπόν, γίνεται ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο ομάδες που στοχεύουν στην παραμονή στη Λα Λίγκα και έχουν μόλις έναν βαθμό διαφορά. Αυτό λέει από μόνο του πάρα πολλά.

Η ΕΕΕΠ έχει απαγορεύσει τις λέξεις για προσφορές* όπως stoiximan bonus

Αλαβές: Δεν έχει καμία σχέση η φετινή Ντεπορτίβο Αλαβές με την ομάδα που είχαμε θαυμάσει τα προηγούμενα χρόνια, καθώς φέτος δίνει σκληρή μάχη να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις και μάλιστα το τελευταίο διάστημα δε θα πηγαίνει καθόλου καλά. Οι Βάσκοι μετρούν ήδη 4 ήττες στα τελευταία τους 5 ματς στο πρωτάθλημα, ενώ 3 είναι οι εντός έδρας σερί. Κόντρα στη Βαγιαδολίδ θέλουν φυσικά μόνο νίκη για να την προσπεράσουν και το καλό για τους ίδιους είναι πως δε θα έχουν προβλήματα τραυματισμών, μιας και ο Έλι που λείπει είναι καιρό εκτός.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Χετάφε. Παντελώς αμυντικό το παιχνίδι της, δεν απείλησε καθόλου, η Χετάφε έβγαλε φάσεις μόνο από στατικές φάσεις. Κακό ματς, δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Πατσέκο – Ντουάρτε, Α. Ροντρίγκεθ, Λουζέν, Τσίμο – Ριόχα, Μανού Γκαρθία, Πίνα, Μαρτίν - Χοσέλου, Έντγαρ Μέντεθ.

Δείτε επίσης όλα τα προγνωστικά μπάσκετ

Βαγιαδολίδ: Αρκετά κατώτερη των περιστάσεων ήταν κόντρα στη νεοφώτιστη Ουέσκα η Βαγιαδολίδ, γνωρίζοντας την ήττα μέσα στην έδρα της με 3-1 και μπαίνοντας εκ νέου σε περιπέτειες. Το αξιοσημείωτο για την ομάδα της οποίας την προεδρία έχει ο Ρονάλντο, είναι πως εκτός έδρας έχει να ηττηθεί σε επίσημο παιχνίδι 2 μήνες! Προφανώς και εδώ δε μιλάμε για απλή τύχη, αλλά για ικανότητα. Οι απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Σέρχιο Γκονζάλεθ είναι μακροχρόνιες και ο στόχος της ομάδας από την Καστίλλη-Λεόν είναι να φύγει «αλώβητη» από τη Βιτόρια, για να παραμείνει πάνω από την Αλαβές με το πέρας της αγωνιστικής.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-3 κόντρα στην Ουέσκα. Ο Ράφα Μιρ το 0-1 στο 37’, το 0-2 έκανε ο ίδιος παίκτης στο 50’, σημείωσε χατ-τρικ στο 57’. Μείωσε η Βαγιαδολίδ στο φινάλε με τον Τόνι Βίγια.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Μασίπ – Ερβίας ή Πέρεθ, Χοακίν, Μπρούνο, Ολάθα – Ορελάνα, Ρόκε Μέσα, Αλκαράθ, Όσκαρ Πλάνο – Κόδρο, Ουέισμαν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολα θα δούμε πολλά γκολ σε ένα τέτοιο ματς, όμως αν κάποια από τις δυο προηγηθεί, η άλλη θα ψάξει άμεσα την πίεση για να ισοφαρίσει. Η ισοπαλία, πάντως, δεν ευνοεί καμία εκ των δυο. Θα «αγοράσουμε» το αρκετά καλό για Ισπανική Λίγκα γκολ-γκολ στο 2.00 στην stoiximan.

Για προγνωστικά στοιχήματος, λάιβ σκορ, βαθμολογίες και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal. 21+ Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις