ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 440 φορές

Ευχάριστη έκπληξη για την ομάδα βόλεϊ του Φιλίππου Βέροιας

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε στην προπόνηση της Τρίτης την ομάδα βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας στο κλειστό «Δ, Βικέλας». Έπειτα από πρόσκληση του προέδρου του ΤΑΑ, Δημήτρη Πιτούλια οι πόρτες του κλειστού άνοιξαν για να υποδεχθούν, τα μέλη του Δ.Σ, τους αθλητές και τον προπονητή του Α.Σ ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ».

Οι ερυθρόλευκοι της Βέροιας καλωσόρισαν θερμά τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, οι οποίοι παρακολούθησαν από κοντά την ομάδα μας να προπονείται ενόψει του 2ου διεθνούς τουρνουά του Φίλιππου Βέροιας , το τριήμερο 8-10 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή των ΠΑΟΚ, Πήγασου Πολίχνης και της Κυπελλούχου Βουλγαρίας, VK "NEFTOHIMIK – 2010.

Με τη λήξη της προπόνησης τα παιδιά του Σωκράτη Τζιουμάκα είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους αθλητές της ομάδας του Α.Σ ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ», να φωτογραφηθούν με χαρά μαζί τους και να τους ευχαριστήσουν για την επίσκεψη, αλλά και να ανταλλάξουν ευχές για μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες. Μάλιστα, πρόσφεραν και εισιτήρια διάρκειας του Φιλίππου Βέροιας, ώστε να έχουν τους αθλητές του Α.Σ ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ» δίπλα τους σε κάθε φετινό αγώνα.

Σε σχετική του ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook o σύλλογος του Α.Σ ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ» ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τους αθλητές του Φίλιππου Βέροιας γράφοντας τα εξής: «Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο, το Δ.Σ. και τους αθλητές του Φιλίππου για την ζεστή τους φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλούς αγώνες ,χωρίς τραυματισμούς και με πολλές νίκες στο πρωτάθλημα που ξεκινά το Σάββατο στις 16 Οκτωβρίου. Επίσης ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά το ΚΑΠΑ Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ που μας στηρίζει και βρίσκεται δίπλα μας σε ότι χρειαζόμαστε και είμαστε έτοιμοι για νέες δράσεις σε συνεργασία των δύο φορέων».