ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1026 φορές

Με νέα πρόσωπα η σημερινή "πρώτη" της «Βασίλισσας»

Με νέα πρόσωπα, αφού μετά τους Βελλίδη και Σκόνδρα αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα και η απόκτηση των Μιχάλη Μπουκουβάλα και Γιάννη Λουκίνα, ξεκινάει σήμερα Τρίτη (25/8) με μεγάλες φιλοδοξίες για τη νέα περίοδο, η προετοιμασία της "Βασίλισσας του Βορρά".

Το πρώτο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για το πρωί, με τις απαραίτητες πλέον εξετάσεις για τον κορωνοϊό, στις οποίες θα υποβληθούν το προπονητικό τιμ, οι παίκτες και όλο το υπαλληλικό προσωπικό.

Το απόγευμα στις 6, θα ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Ταγαροχώρι και θα συνεχιστεί σε αυτό για αρκετό διάστημα, ώσπου να συμπληρωθεί το ρόστερ. Στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη, οι Βεροιώτες θα μεταβούν για ένα 10ήμερο στον Βώλακα Δράμας, για να πραγματοποιήσουν το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Οι παίκτες που θα από σήμερα το απόγευμα θα μπουν στα "βάσανα" είναι οι εξής:

Αλέξανδρος Βεργώνης, Στέλιος Μαραγκός, Γιώργος Μπλέτσας, Μάρκος Βελλίδης, Απόστολος Σκόνδρας, Δημήτρης Στάμου, Στέλιος Πόζογλου, Γιάννης Πασάς, Σταύρος Πεταυράκης, Αλμπέρτο Σιμόνι, Βασίλης Τσιμόπουλος, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Αστέριος Μουχάλης, Αλέξανδρος Καραγιάννης, Γιώργος Βασίλτσης, Γιάννης Ιωάννου και πιθανότατα οι Μιχάλης Μπουκουβάλας, Γιάννης Λουκίνας.

Στην προετοιμασία θα μετέχει και ο νεαρός ταλαντούχος Αντώνης Περτσιούνης, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ.