ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1702 φορές

Με έξι νέα πρόσωπα η "πρώτη" της ΒΕΡΟΙΑΣ για τη νέα σεζόν (φωτο - βίντεο)

Το πρώτο ραντεβού της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2021-2022, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (4/8) στο προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου.

Τους προπονητές και τους παίκτες υποδέχθηκαν και μίλησαν σε αυτούς, ο Γενικός Δ/ντής Γιώτης Τσαλουχίδης, ο Γενικός Αρχηγός Θωμάς Τρούπκος, καθώς και ο προπονητής της "Βασίλισσας" Παύλος Δερμιτζάκης.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση των παικτών, υπό την επίβλεψη του Καβαλιώτη τεχνικού και των συνεργατών του, Αλ. Βεργώνη, Γ. Ματζιαρίδη, Χρ. Βοργιατζίδη και Θ. Γκίτκου.

Το παρών έδωσαν έξι νέοι ποδοσφαιριστές, οι γνωστοί μέχρι στιγμής Ορφανίδης, Γαβριηλίδης (από Καβάλα), Δημόπουλος (από Λεβαδειακό) και Μανσούρ (Ιταλία), όπως και δύο ακόμη παίκτες που θα αποκτηθούν όπως όλα δείχνουν, οι Περδίκης (από Ιεράπετρα) και Ισαακίδης (από Κ19 Ξάνθης).

Επίσης, από την ομάδα Κ19 της "Βασίλισσας" ήταν στο γήπεδο οι Αδαμίδης, Φωτόπουλος, Χαβιερόπουλος, Λαζεκίδης, Λιτζιανιώτης, Χερίδης, όπως και οι περσινοί πέντε δηλωμένοι ερασιτέχνες Βάντης, Τασιόπουλος, Περτσιούνης, Βασίλτσης και Ιωάννου, από τους οποίους οι τρεις τελευταίοι θα δοθούν δανεικοί, ενώ οι δύο πρώτοι θα παραμείνουν στο δυναμικό της ομάδας.

Ας δούμε αναλυτικά ποιοι παίκτες παραβρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση της «Βασίλισσας»:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Bελλίδης

Τσιμόπουλος

Bάντσης (ερασιτέχνης)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Mπουκουβάλας

Μουχάλης

Πεταυράκης

Παπαχρήστος

Μαραγκός

Σκόνδρας

Δημόπουλος

Tασιόπουλος (ερασιτέχνης)

ΜΕΣΟΙ

Mπλέτσας

Oικονόμου

Γαβριηλίδης

Ορφανίδης

Περτσιούνης (ερασιτέχνης)

Ιωάννου (ερασιτέχνης)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Μούργος

Πασάς

Πόζογλου

Μανσούρ

Bασίλτσης (ερασιτέχνης)

ΑΠΟ Κ19

Αδαμίδης

Φωτόπουλος

Χαβιερόπουλος

Λαζεκίδης

Λιτζιανιώτης

Χερίδης

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...