ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 886 φορές

Έξι ακόμη ποδοσφαιριστές θα αποκτήσει η «Βασίλισσα»

«Η μεταγραφική κίνηση για εμάς έχει ξεκινήσει, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί. Κοιτάμε ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις και με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Πιστεύω ότι, πριν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας μας, που θα ξεκινήσει στις 23/8 στον Βώλακα, θα είμαστε κομπλέ».

Αυτή την απάντηση έδωσε σε σχετική ερώτησή μας, για την περαιτέρω ενίσχυση της «Βασίλισσας» ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος μάλιστα ήταν ακόμη πιο σαφής, αφού ανέφερε τον αριθμό των παικτών που θα αποκτηθούν από την Βεροιώτικη ομάδα, αλλά και τις θέσεις που θα αγωνίζονται.

Συγκεκριμένα ο Καβαλιώτης τεχνικός είπε ότι, θα αποκτηθούν ακόμη έξι ποδοσφαιριστές, που θα ενισχύσουν την ομάδα κυρίως μεσοεπιθετικά. Μάλιστα μαζί με τους συνεργάτες του, καθημερινά μελετάνε προτάσεις, αλλά και στόχους που έχουν εντοπιστεί, προκειμένου οι επόμενες μεταγραφές να είναι ανάλογες με αυτές που προηγήθηκαν, με παίκτες που θα την ενισχύσουν ακόμη περισσότερο, ώστε να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα παίζει και καλό ποδόσφαιρο και θα είναι ικανό να φέρει νέες επιτυχίες.