ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1046 φορές

«Μέσα τα κεφάλια» από σήμερα πάλι οι Βεροιώτες – Τα επόμενα φιλικά

Οι ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ επιστρέφουν σήμερα Δευτέρα στις 7μμ στην... πραγματικότητα (ύστερα από το ρεπό που τους δόθηκε από το μεσημέρι του Σαββάτου), με προπόνηση που θα γίνει στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στο Ταγαροχώρι και με τους ρυθμούς σταδιακά να ανεβαίνουν.

«Μέσα τα κεφάλια» λοιπόν για τους Βεροιώτες, αφού η ένταση των προπονήσεων σε συνάρτηση με τα φιλικά παιχνίδια, θα κάνουν πιο «βαρύ» το πρόγραμμα για τους «κυανέρυθρους», με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, ικανού να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες της νέας χρονιάς, κατά την οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Super League 2 και να επιστρέψει «στα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτός ακριβώς θα είναι ο στόχος του τεχνικού Παύλου Δερμιτζάκη και των συνεργατών του το επόμενο διάστημα, ο οποίος μέσα από τις φιλικές αναμετρήσεις θα προσπαθήσει να δώσει στην ομάδα την αγωνιστική ταυτότητα που θέλει, με στόχο να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

*Το δεύτερο φιλικό της η «Βασίλισσα» θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο 21/8  και πάλι στο Ταγαροχώρι, με αντίπαλο την Κ23 του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα φιλικά της ΒΕΡΟΙΑΣ:

Σάββατο 21/8

ΒΕΡΟΙΑ - Κ23 του ΠΑΟΚ (Ταγαροχώρι)

Σάββατο 28/8

Δόξα Δράμας - ΒΕΡΟΙΑ (Δράμα)

Τετάρτη 1/9

Παραλίμνιο – ΒΕΡΟΙΑ (Παραλίμνιο Δράμας)

Σάββατο 4/9

Ξάνθη – ΒΕΡΟΙΑ (Πηγάδια)

Σάββατο 11/9

Ολυμπιακός Βόλου – ΒΕΡΟΙΑ (Βόλος)

Τετάρτη 15/9

Μακεδονικός – ΒΕΡΟΙΑ (Νεάπολη)

Τετάρτη 22/9

Αγώνας κυπέλλου

Κυριακή 26/9

Αγώνας Πρωταθλήματος