ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 778 φορές

Νέο φιλικό δίνει σήμερα η ΒΕΡΟΙΑ - Επιστρέφει την Παρασκευή από Βώλακα

Ένα ακόμη φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας της, όσο βρίσκεται στον Βώλακα Δράμας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, δίνει σήμερα Τετάρτη (6μμ) η ΒΕΡΟΙΑ.

Αντίπαλός της θα είναι ο Απόλλων Παραλιμνίου, ομάδα των Σερρών, η οποία αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο γήπεδο Ξηροποτάμου, που βρίσκεται κοντά στο αθλητικό κέντρο του Βώλακα.

Θα είναι το δεύτερο και τελευταίο φιλικό της «Βασίλισσας» κατά την παραμονή της στο βουνό, αφού η αποστολή της επιστρέφει από την Δράμα μια μέρα νωρίτερα (Παρασκευή 3/9), λόγω του σπουδαίου φιλικού με τον Π.Α.Ο.Κ. που θα γίνει το Σάββατο 4/9 στο Δημοτικό στάδιο της Ημαθιώτικης πρωτεύουσας.

Στο σημερινό φιλικό ο Παύλος Δερμιτζάκης θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του (εκτός των Παπαχρήστου, Παπαδόπουλου, Περδίκη που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας), δίνοντας όπως και σε αυτό με την Δόξα, ίδιο χρόνο συμμετοχής, μηδέ εξαιρουμένων των Χαλκιαδάκη, Οικονομικού, που συνεχίζουν να δίνουν τα διαπιστευτήριά τους στον Καβαλιώτη τεχνικό, όσο η ομάδα βρίσκεται στον Βώλακα.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Παρασκευή 13/8: ΒΕΡΟΙΑ - Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 4-0 (Ταγαροχώρι)

Σάββατο 28/8: Δόξα Δράμας - ΒΕΡΟΙΑ 3-3 (Δράμα)

Τετάρτη 1/9: Παραλίμνιο – ΒΕΡΟΙΑ (Ξηροπόταμος Δράμας)

Σάββατο 4/9: ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΟΚ (Δημοτικό στάδιο)

Παρασκευή 10/9: ΒΕΡΟΙΑ – Ηρακλής (Δημοτικό Στάδιο Βέροιας)

Σάββατο 11/9: Ολυμπιακός Βόλου – ΒΕΡΟΙΑ (Βόλος)

Τετάρτη 15/9: Μακεδονικός – ΒΕΡΟΙΑ (Νεάπολη Θεσσαλονικης)

Τετάρτη 22/9: Αγώνας κυπέλλου

Κυριακή 26/9: Αγώνας Πρωταθλήματος

* Υπάρχει σε εκκρεμότητα το φιλικό με την Κ23 του ΠΑΟΚ, ένα φιλικό που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο (21/8), όμως δεν έγινε, λόγω της αδυναμίας που δήλωσε ο δικέφαλος.