ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 644 φορές

Μεντόζα: «Μου συνέβησαν απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα»

Ο Περουβιανός ποδοσφαιριστής, Χοσέ Μεντόσα Ζαμπράνο, παραχώρησε συνέντευξη στο «El Popular»,μέσο της χώρας του, και μίλησε για την εμπειρία του στην Ελλάδα, η οποία μόνο ευχάριστες αναμνήσεις δεν του έχει αφήσει. Ο Ζαμπράνο το 2007 αγωνίστηκε στη χώρα μας για λογαριασμό της Βέροιας.

Αρχικά δήλωσε: «Έφθασα το 2007 στη Βέροια μόνος μου και λίγο αργότερα ήρθε ο Λουίς Γουαδαλούπε, μου συνέβησαν απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν έφθασα στην Ελλάδα, ο πρόεδρος μου είπε να μην υπογράψω μέχρι να φθάσει. Το συμβόλαιο ήταν στα ελληνικά, αλλά υπήρχε ένας Βραζιλιάνος που ήξερε τη γλώσσα και μου είπε να βάλω την υπογραφή μου και όταν ήταν ένα δελτίο. Τον άκουσα ανόητα και υπέγραψα. Αλλά ξέρεις πόσα χρόνια ήταν το συμβόλαιο; Τίποτε λιγότερο από πέντε χρόνια. Όταν έφθασε ο εκπρόσωπος μου, τσακώθηκε με τον πρόεδρο».

Τέλος, στην ερώτηση γιατί επέλεξε τη χώρας απάντησε: «Ίσως αυτή ήταν η μοίρα μου. Είχα προτάσεις από την Ουκρανία και τη Γερμανία, αλλά είχα πενταετές συμβόλαιο και για να φύγω, έπρεπε να κλάψω».