ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1274 φορές

«Ταφόπλακα» για τον ΝΠΣ Βέροια η νέα ισοπαλία!

Δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη ούτε στη Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης ο ΝΠΣ Βέροια, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον τοπικό Ποσειδώνα, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι Βεροιώτες έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους, αφού σε ένα ακόμη παιχνίδι του β’ γύρου, ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλό τους, είχαν την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο διάστημα, έπαιξαν σαν την «γάτα με το ποντίκι» τον Ποσειδώνα στην επανάληψη, αλλά έχασαν ευκαιρίες που δεν χάνονται, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Φασίδη! 

Είναι ένα αποτέλεσμα που εκτός απροόπτου, αποτελεί «ταφόπλακα» για τους «κυανέρυθρους», που δεν κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο και είναι κρίμα γι’ αυτή την ομάδα, που αναγκάζει στο τέλος κάθε αγώνα, όλους τους αντιπάλους προπονητές να αναγνωρίζουν την ανωτερότητά της, να βρίσκεται σε αυτή την δύσκολη θέση, με τον κίνδυνο του υποβιβασμού στα τοπικά πρωταθλήματα να είναι κάτι παραπάνω από ορατός.

Ο ΝΠΣ Βέροια από τον Γενάρη που ενισχύθηκε και ξεκίνησε την αντεπίθεση για την πολύ δύσκολη προσπάθεια της σωτηρίας, γιατί ήδη από τότε (λόγω του κακού προγραμματισμού του καλοκαιριού) ήταν με το… ένα πόδι στο τοπικό, πραγματοποιεί μία αξιοπρεπή πορεία, ανατρέποντας τις εις βάρος του καταστάσεις και δημιουργώντας διαφορετικές συνθήκες για την παραμονή του, η οποία όμως, ακόμη κι έτσι φαντάζει… ακατόρθωτη!

Ενδεικτικό της δυναμικής που έχει στον β’ γύρο η Βεροιώτικη ομάδα, το γεγονός ότι στα 11 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα μετά την ενίσχυσή της, είναι η μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και τα αποτελέσματα που έχει φέρει, με 4 νίκες (μία εκτός, τρεις εντός), 5 ισοπαλίες (τρεις εκτός, δύο εντός) και τις μόλις δύο ήττες μακριά από την έδρα της. 

Απομένουν έξι αγώνες μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος, από τους οποίους η Βέροια έχει να δώσει τους 4 στο γήπεδό της (Δόξα Δράμας, Καβάλα, Αγ. Μαρίνα, Άβατο) και τους 2 εκτός έδρας (Χρυσούπολη, Θέρμη). Παρ’ όλα αυτά, μόνο σε θαύμα φαίνεται ότι μπορεί να ελπίζει για την σωτηρία της, αφού πλέον, αυτή δεν εξαρτάται από τα δικά της αποτελέσματα, αλλά και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, που έχουν τον ίδιο στόχο, οι οποίες όμως, έστω και με το… στανιό, με οποιονδήποτε τρόπο, παίρνουν βαθμούς και διατηρούν μια διαφορά ασφαλείας.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»