ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1487 φορές

Τσαλουχίδης: «Η Βέροια δεν θα χαθεί…»

Μιλώντας στο kerkidasport.gr μετά την ήττα της ομάδας του στη Θέρμη με 1-0, ο προπονητής του ΝΠΣ Βέροια Γιώτης Τσαλουχίδης ανέφερε τα εξής:

«Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι, όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε όλα τα παιδιά που έχουμε στην ομάδα και να σχηματίσουμε άποψη γι’ αυτά.

Δεχθήκαμε ένα γκολ στο 79’ και στη συνέχεια δεν είχαμε κάποια ευκαιρία για να φτάσουμε στην ισοφάριση. Τα παιδιά έκαναν καλή προσπάθεια και δεν ήταν αδιάφοροι.

Το θετικό ήταν ότι βγάλαμε συμπεράσματα για κάποιους νεαρούς, όπως τον τερματοφύλακα Τσανασίδη και τον Βασιλακάκη που έπαιξε αριστερό μπαμ, οι οποίοι είχαν πολύ καλή παρουσία.

Δώσαμε ευκαιρία σε νέα παιδιά με μέλλον, για να έχουμε καλύτερη εικόνα γι’ αυτά, γιατί η Βέροια πρέπει να συνεχίσει και είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα δεν θα χαθεί.

Πρέπει να γίνουν καλές και σοβαρές προσπάθειες, έτσι ώστε όσο γίνεται πιο γρήγορα να βρεθεί και πάλι ψηλά. Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι η Βέροια είναι υπόθεση όλων και όχι ενός.

Σίγουρα η χρονιά ξεκίνησε με άλλη προοπτική, αφού η ομάδα είχε φτιαχτεί για το Α’ τοπικό, όμως έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν μπορούσε να μην συμμετέχει στη Γ’ Εθνική. Χάθηκε πολύτιμο έδαφος, ενώ στη συνέχεια η ομάδα δεν ενισχύθηκε σε θέσεις κλειδιά, αλλά δεν είναι εύκολο να βρεις καλούς και έμπειρους παίκτες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Έμεινε ένα ακόμη παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί και να τελειώσουμε αξιοπρεπώς την σεζόν, γιατί σ’ αυτή την ομάδα δεν αρμόζει ποτέ η χαλαρότητα, όπου και να παίζει».