ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1814 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Προπόνηση στο χιόνι, προβλήματα στο… φουλ!

Στο αθλητικό κέντρο Ταγαροχωρίου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (31/12) η τελευταία προπόνηση της «Βασίλισσας του βορρά» για το 2014, σε έναν αγωνιστικό χώρο που ήταν καταλληλότερος για... σκι παρά για ποδόσφαιρο!

Η έντονη χιονόπτωση που ξεκίνησε από την Τρίτη (30/12) στην Ημαθία δημιούργησε προβλήματα και στην προετοιμασία των «κυανέρυθρων» για τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Δημοτικό στάδιο, με τον Χοσέ Γκρανέρο να πονοκεφαλιάζει όμως και για την απουσία αρκετών ποδοσφαιριστών του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός δεν είχε στην διάθεσή του τους Βεργώνη, Μπαλάφα, Καταλά και Βούκιτς, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση, ενώ οι Βέρτζος, Μαλόν και Βάσκες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα λόγω κάποιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Επίσης, το «παρών» στην προπόνηση δεν έδωσαν οι Γιώργος Κατίδης και Νάιτζελ Χασελμπάινκ, οι οποίοι βρίσκονται σε αναζήτηση νέου σταθμού στην καριέρα τους, καθώς δεν υπολογίζονται για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας» θα προπονηθούν στις 4 το απόγευμα στο Ταγαροχώρι, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του 2015 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.