ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1169 φορές

Ξεκαθαρίζει το τοπίο με τις αποδεσμεύσεις στη «Βασίλισσα»

Μπορεί εδώ και αρκετό καιρό να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των παικτών που δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στη «Βασίλισσα του βορρά», ωστόσο από αυτούς μόνο ο νεαρός Παναγιωτούδης αποτελεί μέχρι στιγμής παρελθόν από την ομάδα.

Για τον λόγο αυτό, σήμερα Δευτέρα (05/01) θα γίνει στα γραφεία της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ συνάντηση των ανθρώπων της διοίκησης με αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για την συνέχεια, ώστε να ανοίξει χώρος στο ρόστερ και από εκεί και μετά να προχωρήσει το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, στην κορυφή της «μαύρης λίστας» βρίσκονται τα ονόματα των Βούκιτς, Κατίδη, Γεωργιάδη και Καταλά, με τις περιπτώσεις τους ωστόσο να παρουσιάζουν κάποιες δυσκολίες μιας και τα ποσά που αξιώνουν ως αποζημίωση για να «σπάσουν» τα συμβόλαιά τους, μόνο ευκαταφρόνητα δεν είναι.

Σίγουρα τρεις προσθήκες

Στην συνέχεια και ανάλογα με το πόσα χρήματα θα εξοικονομήσει η ομάδα από τους παίκτες που θα αποδεσμευτούν, θα προχωρήσουν και οι κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ. Ο προγραμματισμός έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, οι προτάσεις που φθάνουν καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ είναι πολλές, ωστόσο οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν καταλήξει ακόμη στα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα αποκτήσουν. Το σίγουρο είναι ότι θέλουν δύο μπακ και έναν επιτελικό μέσο, καθώς αυτές είναι οι θέσεις στις οποίες «πονάει» περισσότερο η ομάδα.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πάντως ότι η μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου είναι αρκετά δύσκολη καθώς δεν μπορείς να βρεις εύκολα κάτι το εξαιρετικό. Και η ΒΕΡΟΙΑ αυτή τη στιγμή, ιδιαίτερα στις συγκεκριμένες θέσεις, θέλει παίκτες έτοιμους να πάρουν φανέλα βασικού και να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι απορρίφθηκε η περίπτωση του Ρουμάνου πρώην μέσου του Π.Α.Ο.Κ. Κοστίν Λαζάρ, καθώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι από το τέλος της περσινής αγωνιστικής σεζόν χωρίς ομάδα και θα χρειαζόταν αρκετό χρόνο ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Χωρίς τρεις στο Κύπελλο

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία για το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (07/01, 15:00) με τον Απόλλων Σμύρνης ξεκίνησε ουσιαστικά από σήμερα με πρωινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.

Ο Χοσέ Γκρανέρο είδε τον Βάσκες να μην παίρνει και πάλι μέρος στο πρόγραμμα με αποτέλεσμα να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του, ενώ σίγουροι απόντες από το Τεταρτιάτικο παιχνίδι θα είναι και οι Ραούλ Μπράβο (τιμωρημένος) και Μπαλάφας (ανέτοιμος).

Η μίνι προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα ολοκληρωθεί αύριο Τρίτη (06/01) με προπόνηση που θα γίνει στις 11πμ στο Ταγαροχώρι και στην συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα συμπεριλάβει στην αποστολή.