ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1174 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Αλλαγή δεδομένων με Γεωργιάδη!

Εδώ και αρκετό καιρό ο Γιώργος Γεωργιάδης φαινόταν πως αποτελούσε ξένο σώμα για τη «Βασίλισσα του βορρά», μετά και το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε στο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Από τότε ο 27χρονος μεσοεπιθετικός δεν συμπεριλήφθηκε ξανά σε αποστολή αγώνα και όλα έδειχναν ότι τον Ιανουάριο θα έλυνε την συνεργασία του με τους «κυανέρυθρους», αφού δεν υπολογιζόταν από τον Χοσέ Γκρανέρο.

Ωστόσο, στην συνάντηση που είχε ο Σερραίος ποδοσφαιριστής το μεσημέρι της Δευτέρας (05/01) με τους ανθρώπους της ομάδας και τον τεχνικό διευθυντή Κίκε Ερνάντεθ, υπήρξε αλλαγή δεδομένων και αποφασίστηκε να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία. Μετά λοιπόν από αυτή την εξέλιξη, ο προπονητής της «Βασίλισσας» Χοσέ Γκρανέρο συμπεριέλαβε τον Γεωργιάδη στην αποστολή του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (07/01) με τον Απόλλων Σμύρνης.

Από εκεί και πέρα, οι Βούκτις, Κατίδης και Καταλά θα πρέπει να θεωρούνται παρελθόν από την ομάδα, ενώ οι Τσιάμης και Μάνος θα δοθούν με τη μορφή δανεισμού σε Αχαρναϊκό και Καλαμαριά αντίστοιχα.