Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 22/12/16

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 22/12/16

Η ΡΟζα της ΣμΥρνης

Ώρες προβολών: 19.30 και 21.45

Πιο γνωστός από τη σκηνοθεσία επιτυχημένων σειρών όπως η «Αναστασία», το «Απών», το «Τζιβαέρι», και η «Λούφα και Παραλλαγή», ο Γιώργος Κορδέλλας, με σεναριογράφο τη Χριστίνα Λαζαρίδη, διασκεύασε το μυθιστόρημα του Γιάννη Γιαννέλη - Θεοδοσιάδη, «Ισμαήλ και Ρόζα». Στην ταινία πρωταγωνιστεί ένα καστ που αμέσως τραβά το ενδιαφέρον: Τάσος Νούσιας, Ευγενία Δημητροπούλου, Λήδα Πρωτοψάλτη, Γιούλικα Σκαφιδά, Πέτρος Λαγούτης και ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός Γιλμάζ Γκρουντά. Τη μουσική της ταινίας υπογράφει ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και το τραγούδι του φιλμ ερμηνεύει η Χάρις Αλεξίου.

Το μυθιστόρημα του Γιάννη Γιαννέλλη-Θεοδοσιάδη «Ισμαήλ & Ρόζα»

γίνεται ταινία σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κορδέλλα.

Σμύρνη 1922: Η Ρόζα, γόνος πλούσιας οικογένειας, παντρεύεται. Αθήνα 1987: H Ρόζα ζει με την εγγονή της Μαριάννα και κουβαλάει ένα επτασφράγιστο μυστικό που δε θέλει να μοιραστεί με κανέναν. Ομως το συλλεκτικό πάθος του Δημήτρη, ενός αρχιτέκτονα, τον οδηγεί στα παράλια της Μικράς Ασίας και πιο συγκεκριμένα στα χνάρια της αινιγματικής Ρόζας. Μια παλιά φωτογραφία και ένα νυφικό είναι αρκετά για να ανασυρθεί μια παλιά ερωτική ιστορία και να γεννηθεί μια καινούργια.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Λήδα Πρωτοψάλτη, Ευγενία Δημητροπούλου, Γιλμάζ Γκρουντά, Γιούλικα Σκαφιδά, Τζεμ Ακσακάλ, Πέτρος Λαγούτης, Χάρης Εμμανουήλ, Κώστας Καζανάς, Αϊσάν Σουμερτζάν, Γιάννης Θωμάς

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κορδέλλας

Σενάριο: Χριστίνα Λαζαρίδη

H μυρωδιά των παλαιοπωλείων, η πρόκληση του μυστηρίου, η γοητεία του ταξιδιού και η δύναμη του έρωτα συνθέτουν την ατμόσφαιρα και τη διαδρομή που ακλουθούν οι τέσσερεις ήρωες στις δυο μεριές του Αιγαίου, συνειδητοποιώντας πως οι μικρές ιστορίες των ανθρώπων είναι αυτές που σφραγίζουν τη μεγάλη Ιστορία.

Η «Ρόζα της Σμύρνης» ξετυλίγει μια συναρπαστική ερωτική ιστορία που ξεκινάει από τη Σμύρνη του 1922 για να μας ταξιδέψει στην Αθήνα της δεκαετίας του ’80. Ο Γιώργος Κορδέλλας σκηνοθετεί τη σπουδαία Λήδα Πρωτοψάλτη και τους ταλαντούχους Τάσο Νούσια, Ευγενία Δημητροπούλου και Γιούλικα Σκαφιδά σε ρόλους κλειδιά στην καρδιά μιας συγκινητικής και ρομαντικής ιστορίας.

Η Χάρις Αλεξίου ερμηνεύει το τραγούδι της ταινίας Η Ρόζα της Σμύρνης

Το τραγούδι «Μια Φωνή», σε μουσική Δημήτρη Παπαδημητρίου και στίχους Γιώργου Κορδέλλα, δημιουργεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα με ήχους νοσταλγικούς, που ξυπνάνε έντονα αρώματα και εικόνες από το παρελθόν, από ιστορίες της Σμύρνης και της Μικράς Ασίας, για έναν έρωτα παλιό, που τον ξυπνά ξανά «Μια Φωνή».

Trailer:

«ΤΕλειοι ΞΕνοι»

Πόσο καλά ξέρεις τους φίλους σου;

Ώρες προβολών: 22.00

Μην βιαστείς να απαντήσεις! Δες πρώτα το πιο ανατρεπτικό κινηματογραφικό δείπνο φίλων, στη νέα, πολυαναμενόμενη ταινία «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ».

Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Άλκις Κούρκουλος, Μαρία Ναυπλιώτου, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιάννος Περλέγκας και Ευαγγελία Συριοπούλου – το καστ της νέας δραμεντί «Τέλειοι Ξένοι» είναι μόνο ένας από τους λόγους για τους οποίους θεωρείται ήδη η πιο πολυαναμενόμενη ελληνική παραγωγή της χρονιάς!

Μετά την επιτυχία του «Από Έρωτα», ο Θοδωρής Αθερίδης σκηνοθετεί ένα μπαράζ αποκαλύψεων μεταξύ επτά φίλων, οι οποίοι αποφασίζουν να παίξουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι: να μοιραστούν μεταξύ τους όλες τις κλήσεις και τα μηνύματα που έρχονται στα κινητά τους…Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;

Μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες της Ιταλίας διασκευάζεται από τον Θοδωρή Αθερίδη και έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους με ένα διαλεχτό και λαμπερό καστ ηθοποιών. Το «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ» βάζει… φωτιές σε ερωτικές και φιλικές σχέσεις, κάνοντας μια πολύ απλή, εύστοχη αλλά και φοβερά επίκαιρη ερώτηση: θα άφηνες τον σύντροφό σου και τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους να ακούσουν τις κλήσεις που δέχεσαι στο κινητό σου; Να διαβάσουν τα μηνύματα που λαμβάνεις και στέλνεις; Να δουν τις αποθηκευμένες φωτογραφίες; Και τι θα μάθαιναν για σένα, αν το έκαναν; Οι βασικοί χαρακτήρες της ταινίας ξεκινούν ένα τέτοιο παιχνίδι, μόνο που δεν είναι καθόλου έτοιμοι για αυτό που έρχεται… Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;

Μετά τις δύο μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες του, «Μια Μέλισσα τον Αύγουστο» και «Από Έρωτα», ο Θοδωρής Αθερίδης υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας.

Η ταινία «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ», βασίζεται στο πολυσυζητημένο «Perfetti Sconosciuti» του Πάολο Τζενοβέζε, το οποίο κέρδισε 5 «ιταλικά Όσκαρ» (βραβεία Νταβίντ ντι Ντονατέλο) μεταξύ των οποίων εκείνα της Καλύτερης Ταινίας, Σεναρίου, Σκηνοθεσίας και Α’ Γυναικείας Ερμηνείας.

Trailer:

Rogue One: A Star Wars Story

Σώστε την επανάσταση! Σώστε το όνειρο!

Ώρες προβολών: 19.00

To Rogue One αυτήν την στιγμή, είναι το μεγαλύτερο στοίχημα της Disney, το πρώτο φιλμ από μια άτυπη τριλογία που δε συνδέεται άμεσα με τα γεγονότα των κανονικών επεισοδίων της σειράς αλλά διαδραματίζεται στον ίδιο μακρινό γαλαξία σε κρίσιμες χρονικές περιόδους για την ιστορία του «Πολέμου των Αστρων», όπως τη γνωρίζουμε.

Παραγωγή: Κάθλιν Κένεντι, Αλισον Σιάρμου, Σάιμον Εμάνουελ

Σκηνοθεσία: Γκάρεθ Εντουαρντς

Σενάριο: Κρις Βάιτζ, Τόνι Γκιλρόι

Πρωταγωνιστούν: Φελίσιτι Τζόουνς, Μαντς Μίκελσεν, Άλαν Τιντάικ, Ντόνι Γιεν, Μπεν Μέντελσον, Φόρεστ Γουίτακερ, Ντιέγκο Λούνα

Ταsocial media αποθεώνουν την ταινία“Rogue One: A Star Wars Story”

Από την Lucasfilm έρχεται η πρώτη αυτόνομη ταινία Star Wars, το «Rogue One: A Star Wars Story», μια νέα, επική περιπέτεια. Σε μια εποχή συγκρούσεων, μια ομάδα από απρόσμενους ήρωες ενώνει τις δυνάμεις της σε μία αποστολή να κλέψει τα σχέδια του Death Star, του απόλυτου εργαλείου καταστροφής της Αυτοκρατορίας. Αυτό το κομβικό γεγονός στο χρονοδιάγραμμα των Star Wars φέρνει κοντά συνηθισμένους ανθρώπους που καλούνται να κάνουν ασυνήθιστα πράγματα και, έτσι, να υπηρετήσουν κάτι πολύ μεγαλύτερο από τους ίδιους.

To Χόλιγουντ υποκλίνεται για άλλη μια φορά στη γοητεία του μυθικού σύμπαντος του “Πολέμου των Άστρων”, αν κρίνει κανείς από τις πρώτες αντιδράσεις για την ταινία “Rogue One: A Star Wars Story”.

Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι η Φελίσιτι Τζόουνς (δεύτερο κορίτσι μετά τη Ρέι της Ντέιζι Ρίντλεϊ στο «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»), ο Μαντς Μίκελσεν, ο Αλαν Τούντικ, ο Μπεν Μέντελσον, ο Φόρεστ Γουιτάκερ και ο Ντόνι Γιέν. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται μετά τιμής και δόξης ο Γκάρεθ Εντουαρντς του νέου «Godzilla» και οι πρώτες εικόνες της ταινίας προκαλούν ήδη ρίγη αναστάτωσης στους φανατικούς, ενώ προϊδεάζουν για το σκοτεινό τόνο της ταινίας, την εμφάνιση του Darth Vader, την πάντα ευπρόσδεκτη παρουσία του Μπεν Μέντελσον εδώ στο ρόλο του κακού και μια μείξη πολεμικών τεχνών και φωτόσπαθων που μοιάζει ακαταμάχητη.

Trailer:

ΤραγοΥδα! – Sing

Ώρες προβολών: 17.30

Πολλή μουσική και ακόμα περισσότερα πασίγνωστα τραγούδια για τις φετινές γιορτές σε ένα απολαυστικό animation για μικρούς και μεγάλους.

(φωνές): Θέμης Γεωργαντάς, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Τζωρτζίνα Λιώση, Ντένης Μακρής, Σπύρος Μπίμπιλας, Ακίνδυνος Γκίκας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο έμπειρος παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς στην πρώτη του μεταγλώττιση δίνει τη φωνή του στο πολυμήχανο και πάντα υπεραισιόδοξο κοάλα Μπάστερ Μουν που προσπαθεί με κάθε τρόπο να σώσει το θέατρό του από τη χρεοκοπία, σε μια ερμηνεία με πολύ χιούμορ, αλλά και συγκίνηση. Οι πρωταγωνιστές τηλεοπτική σειράς Γιάννης Χατζηγεωργίου (στο ρόλο του εκκεντρικού γουρουνιού Γκάντερ), Τζωρτζίνα Λιώση (η ντροπαλή ελεφαντίνα Μίνα με τη θεσπέσια φωνή) και Ντένης Μακρής (ο πιστός φίλος, το πρόβατο, ο Έντι) ζωντανεύουν μοναδικά κάποιους από τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας, ενώ ακούγονται πάνω από 65 αγαπημένα τραγούδια της σύγχρονης ποπ σκηνής σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού που θα μας μείνει αξέχαστος!

Trailer:

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS