ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 22/06/17

Αυτοκίνητα 3 - Cars 3    Disney

(Μεταγλ. στα Ελληνικά)

Η τελευταία ευκαιρία του McQueen

Προβολές καθημερινά στις 17.15

Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει. Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, θα χρειαστεί την βοήθεια της πρόθυμης νεαρής τεχνικού, Cruz Ramirez, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη, την έμπνευση του Ντοκ Χάντσον, αλλά και μερικές εντελώς απροσδόκητες ιδέες. Και θα αποδείξει τελικά ότι ο αριθμός 95 δεν έχει ακόμα ξοφλήσει, καθώς η μεγαλύτερη πίστα αγώνων του Piston θα δοκιμάσει την καρδιά ενός πρωταθλητή.

Η νέα φανταστική ταινία της αγαπημένης σειράς κινουμένων σχεδίων “Cars” – γνωστή στο Ελληνικό κοινό ως “Αυτοκίνητα”

Trailer: Trailer:

Ο ΑρχιτσιγκοΥνης   (ΘΕΡΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ)    

Ο Αρχιτσιγκούνης: Η ξεκαρδιστική κωμωδία του Καλοκαιριού

Προβολές καθημερινά στις 21.15 στην ΘΕΡΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ

Ο Αρχιτσιγκούνης έρχεται να μας αποδείξει πόσο... κακό κάνει στην ζωή μας η μιζέρια ...

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Φρεντ Καβαγέ με τους: Ντανί Μπουν, Λοράνς Αρνέ, Νοεμί Σμιντ

Επιτυχημένη εισπρακτικά γαλλική κωμωδία που επενδύει χωρίς τσιγκουνιά στο πληθωρικό ταλέντο του Ντάνι Μπουν.

Ένας ακοινώνητος, σπαγκοραμμένος βιολιστής, που ζει κάνοντας αιματηρή οικονομία, φλερτάρει με την καινούργια βιολοντσελίστρια της ορχήστρας, ενώ ανακαλύπτει πως έχει μια κόρη που αγνοούσε την ύπαρξή της.

Η ταινία παρακολουθεί τον βιολονίστα Φρανσουά, τον αρχιτσιγκούνη του τίτλου, που έχει κάνει ήρωά του την απόλυτη αποταμίευση: επιδιώκει να μην ξοδεύει απολύτως τίποτα. Προτιμά να παθαίνει την κοιλιά του τρώγοντας ληγμένες κονσέρβες, να ζει με ό,τι φως μπαίνει στο σπίτι του από τις λάμπες του δρόμου, να πλένεται με κρύο νερό κι αυτό μια στο τόσο, από το να ξοδεύει τα αγαπημένα του ευρώ.

Κι αν αυτός ο τρόπος ζωής λειτουργεί για τον μονήρη Φρανσουά, τα πράγματα θ' αλλάξουν ριζικά και, για τον ίδιο, εφιαλτικά, όταν στο πλάνο μπουν δυο γυναίκες. Η όμορφη καινούρια βιολοντσελίστρια της ορχήστρας όπου δουλεύει ο Φρανσουά και μια εικοσάχρονη κόρη που δεν γνώριζε ότι είχε και που τον θεωρεί γενναιόδωρο και φιλάνθρωπο.

Σκηνοθεσία: Φρεντ Καβαγιέ

Σενάριο: Φρεντ Καβαγιέ, Λοράν Τερνέρ, Νικολά Κους

Πρωταγωνιστούν: Ντάνι Μπουν, Λοράνς Αρνέ, Νοεμί Σμιτ, Πατρίκ Ριντρμόν, Κριστόφ Κανάρ, Κριστόφ Φαβρ, Καρινά Μαριμόν

Ο βασιλιάς της γαλλικής κωμωδίας, Ντάνι Μπουν, πρωταγωνιστεί σε μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της χρονιάς στη Γαλλία, μια ιστορία που σε προκαλεί να αγαπήσεις έναν... αρχιτσιγκούνη παρά την εμμονική -και ξεκαρδιστική- ενασχόλησή του με τα χρήματα που ξοδεύει.

Ο Φρανσουά είναι πέρα για πέρα τσιγκούνης. Το οποιοδήποτε έξοδο τον πανικοβάλλει, οι οικονομίες είναι γι’ αυτόν η απόλυτη ευτυχία, η αποταμίευση το νόημα της ζωής. Έχει οργανώσει την καθημερινότητά του έτσι ώστε να μην ξοδεύει ούτε ένα ευρώ παραπάνω απ’ ό,τι χρειάζεται - ακόμη κι όταν πραγματικά το χρειάζεται.

Οι ισορροπίες στην ολιγαρκή του ζωή, όμως, θα ανατραπούν τελείως όταν ερωτευτεί μια γοητευτική γυναίκα αλλά και όταν γνωρίσει την κόρη του, την ύπαρξη της οποίας αγνοούσε μέχρι σήμερα. Ο Φρανσουά αποφασίζει να κρύψει την εμμονή του με τις οικονομίες από τις δύο γυναίκες κι έτσι ξεκινά μια σειρά από ξεκαρδιστικά γεγονότα και γκάφες. Γιατί μπορεί τα ψέματα να είναι βολικά, αλλά μερικές φορές πρέπει να πληρώσεις το τίμημα. Ένα πολύ, πολύ υψηλό τίμημα...

Όταν αγαπάς, δεν υπολογίζεις τίποτα. Εκτός κι αν είσαι αρχιτσιγκούνης!

Trailer:

Transformers 5: Ο ΤελευταΙος ΙππΟτης

(Transformers: The Last Knight)

Προβολές  καθημερινά στις 19.15 και 22.15 σε 2D

Προβολές  σε 3D μόνο στις 19.15.  Προβολές μόνο Πέμπτη 22/6 – Παρασκευή 23/6 και Σάββατο 24/6 Κυριακή 25/6

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι

Ηθοποιοί: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Λόρα Χάντοκ, Άντονι Χόπκινς, Τζος Ντιχαμέλ, Σαντιάγκο Καμπρέρα

Το «Transformers: Ο Τελευταίος Ιππότης» είναι αμερικανική ταινία δράσης και επιστημονικής φαντασίας παραγωγής 2017, βασισμένη στα παιχνίδια Transformers, με σκηνοθέτη τον Μάικλ Μπέι και εκτελεστικό παραγωγό τον Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Οι άνθρωποι και τα Transformers βρίσκονται σε πόλεμο, με τον Οπτιμους Πράιμ να αγνοείται. Το κλειδί για τη σωτηρία του μέλλοντος της ανθρωπότητας βρίσκεται θαμμένο στα μυστικά του παρελθόντος, στην άγνωστη ιστορία των Transformers στη Γη. Ετσι, η σωτηρία του κόσμου φαίνεται να εξαρτάται από μια ιδιότυπη συμμαχία ανάμεσα στον Κέιντ Γιέγκερ, τον Μπάμπλμπι, έναν Άγγλο λόρδο και μια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Trailer:

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria