ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 19/02/15

ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ - FIFTY SHADES OF GREY

Ώρες προβολών: 19.00 και 22.00

Ηθοποιοί: ΝΤΑΚΟΤΑ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΤΖΕΪΜΙ ΝΤΟΡΝΑΝ, ΡΙΤΑ ΟΡΑ, ΜΑΡΣΑ ΓΚΕΪ-ΧΑΡΝΤΕΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:  Στις 12 Φεβρουαρίου έρχεται στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας η πλέον καυτή ταινία του 2015, με πρωταγωνίστρια τη Ντακότα Τζόνσον στο ρόλο της Αναστάζια Στιλ και τον Τζέιμι Ντόρναν στο ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι.

Μία πολύ έντονη ερωτική ιστορία αγάπης που πυροδοτεί τις αισθήσεις και που βασίζεται στο best seller ομώνυμο βιβλίο που δημιούργησε νέα ρεκόρ πωλήσεων παντού.

Αισθησιασμός, ένταση, συναισθήματα στα άκρα, όλα δείχνουν πως η ταινία αυτή θα είναι μία από τις ταινίες που θα χαρακτηρίσουν σε πολλά επίπεδα τη φετινή κινηματογραφική σεζόν.

Trailer: http://youtu.be/c-A6XPnVYQ8

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ - AMERICAN SNIPER

*5 υποψηφιότητες για Oscar*

Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

Σκηνοθεσία: ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ, Σενάριο: ΤΖΕΪΣΟΝ ΧΟΛ

Ηθοποιοί: ΣΙΕΝΑ ΜΙΛΕΡ, ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΚΟΥΠΕΡ

Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Κλιντ Ίστγουντ («Million Dollar Baby», «Gran Torino», «J Edgar»). Βασίζεται στην ομώνυμη αυτοβιογραφία του Κρις Κάιλ, του σκοπευτή που επισήμως σκότωσε 150 ανθρώπους και κατατάχθηκε στην πρώτη θέση των ελεύθερων σκοπευτών στην ιστορία των ΗΠΑ:

Ο Κρις Κάιλ (Μπράντλεϊ Κούπερ) είναι ο πιο φονικός ελεύθερος σκοπευτής στην στρατιωτική ιστορία των ΗΠΑ. Το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό τον στέλνει στο Ιράκ με μία μόνο αποστολή: να προστατεύσει τους συμπατριώτες και συμπολεμιστές του. Η σκοπευτική του δεινότητα σώζει αμέτρητες ζωές στο πεδίο μάχης και μετά από πολλά θαρραλέα κατορθώματα, κερδίζει τον τίτλο του “Θρύλου”.

Η φήμη του όμως, εξαπλώνεται μέχρι το εχθρικό στρατόπεδο, καθιστώντας τον πρωταρχικό τους στόχο. Την ίδια στιγμή, δίνει μία εξίσου δύσκολη μάχη στην προσπάθεια του να είναι καλός σύζυγος και πατέρας από την άλλη μεριά του κόσμου.

Παρά τον κίνδυνο και το τίμημα της απόστασης από την οικογένεια του, ο Κρις εκτελεί το καθήκον του στο Ιράκ, συμμετέχοντας σε τέσσερις στρατιωτικές αποστολές, κάνοντας πράξη το σύνθημα του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, να “μην αφήνει κανένα στρατιώτη πίσω”. Δυστυχώς για τον ίδιο, επιστρέφοντας στη σύζυγο του (Σιένα Μίλερ) και τα παιδιά του, συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να αφήσει τον πόλεμο πίσω του.

Trailer: http://youtu.be/4tQ4cglE84w

ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Ώρες προβολών: 17.30

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:  Το 2015, ο αγαπημένος υποβρύχιος ήρωας μικρών και μεγάλων επιστρέφει. Ο πάντα αισιόδοξος και χαρούμενος Μπομπ Σφουγγαράκης μαζί με την παρέα του (Πάτρικ, κύριος Καβούρης, Πλαγκτόν, Γκάρι το σαλιγκάρι) που σαρώνουν τηλεοπτικά, έρχονται για να μας διασκεδάσουν και κινηματογραφικά, στη δεύτερη τους ταινία, με τις νέες περιπέτειές τους στο Βυθό του Μπικίνι.

Η γνωστή τρέλα που χαρακτηρίζει τους ήρωες, ατάκες που γίνονται σλόγκαν και σουρεαλιστικές καταστάσεις θα σας ξεκαρδίσουν.

Trailer: http://youtu.be/iF8QC6n_Qzw

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria

facebook Group: CINE STAR VERIA