ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 18/06/15

JURASSIC WORLD

Ώρες προβολών: 19.15

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

22 χρόνια μετά την πρώτη, τρομακτική επίσκεψη στο πάρκο ψυχαγωγίας, ερχόμαστε να ζήσουμε –με ένα ολόφρεσκο καστ- μοναδικές, επικών διαστάσεων, σκηνές καταδίωξης με τον τρισδιάστατο τρόμο (που δεν μπορείς να πεις πως περνά κι απαρατήρητος) να παραμονεύει σε κάθε γωνιά. Καλωσορίσατε στο ολοκαίνουργιο JURASSIC WORLD μας! Ευχόμαστε να απολαύσετε τη βόλτα σας!

Το καλοκαίρι του 2015 αποκτά απειλητικά τεράστιες διαστάσεις καθώς, η τέταρτη συνέχεια του πιο διάσημου πάρκου δεινοσαύρων (που απέδειξε πως η τεχνολογία μέχρι και δεινοσαύρους ανασταίνει) έρχεται στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας. Σε παραγωγή Στίβεν Σπίλμπεργκ, σκηνοθέτη δύο εκ των προηγούμενων, ο νεοεμφανιζόμενος Κόλιν Τρεβόροου στο σκηνοθετικό πηδάλιο, έρχεται να σπείρει ακόμα περισσότερο φόβο στο κοινό.

SPY

Ώρες προβολών: 22.00

Ηθοποιοί: ΤΖΟΥΝΤ ΛΟ, ΜΟΡΕΝΑ ΜΠΑΚΑΡΙΝ, ΡΟΟΥΖ ΜΠΕΡΝ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΤΕΪΘΑΜ , ΜΕΛΙΣΑ ΜΑκΚΑΡΘΙ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:  Στην νέα κωμωδία του Πολ Φιγκ («Bridesmaids»), η Μελίσα ΜακΚάρθι («Bridesmaids») είναι η Σούζαν Κούπερ, μία φιλήσυχη αναλύτρια της CIA, που κάνει κυρίως δουλειά γραφείου, και ταυτόχρονα ο αφανής ήρωας πίσω από τις πιο επικίνδυνες αποστολές. Αλλά όταν ο συνεργάτης της (Τζουντ Λο) εξαφανίζεται και ένας ακόμη κορυφαίος πράκτορας (Τζέισον Στέιθαμ) βρίσκεται επίσης σε κίνδυνο, δηλώνει εθελοντικά συμμετοχή σε μια επικίνδυνη μυστική αποστολή. Τώρα, ως μυστική πράκτορας πλέον, θα χρειαστεί να εισχωρήσει τον κόσμο ενός θανάσιμου εμπόρου όπλων έτσι ώστε να αποτρέψει μια επικείμενη παγκόσμια καταστροφή.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Προσεχώς:

25/6 Terminator Genisys (Arnold Schwarzenegger)

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria

facebook Group: CINE STAR VERIA