ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 31/12/15

Ο ΚΑΛΟΣΑΥΡΟΣ (METAΓΛ.) - THE GOOD DINOSAUR

Ώρες προβολών: 17.30

Τι θα συνέβαινε αν εκατομμύρια χρόνια πριν ο αστεροειδής που άλλαξε για πάντα τη ζωή στη Γη, άλλαζε πορεία και περνούσε ξυστά επιτρέποντας στους τεράστιους δεινόσαυρους να συνεχίσουν τη ζωή τους; Αυτό είναι ένα ερώτημα που μόνο η Pixar θα μπορούσε να απαντήσει, πόσο μάλλον να το κάνει ταινία. Στο νέο υπερθέαμα -που ακολουθεί το καταπληκτικό Τα Μυαλά που Κουβαλάς-, το πρωτοποριακό animation studio αφηγείται μια ακόμα συναρπαστική και ανατρεπτική ιστορία ενηλικίωσης με καθηλωτικά εφέ, αξέχαστους χαρακτήρες και φυσικά άφθονο γέλιο και συγκίνηση.

Trailer: https://youtu.be/N_QMy6YdPc8

ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ  -  IN THE HEART OF THE SEA

Ώρες προβολών: 19.00 σε 2D - 22.00 σε 3D

Σκηνοθεσία: ΡΟΝ ΧΑΟΥΑΡΝΤ

Σενάριο: ΤΣΑΡΛΣ ΛΙΒΙΤ

Ηθοποιοί: ΚΙΛΙΑΝ ΜΕΡΦΙ, ΚΡΙΣ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ, ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΓΟΥΟΚΕΡ, ΜΠΕΝ ΓΟΥΙΣΟΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Το χειμώνα του 1820, το φαλαινοθηρικό της Νέας Αγγλίας, Έσεξ, δέχτηκε επίθεση από κάτι που κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει: μια φάλαινα τεραστίων διαστάσεων και δύναμης, με μια σχεδόν ανθρώπινη αίσθηση εκδίκησης. Η αληθινή, ανθρώπινη τραγωδία θα ενέπνεε τον Χέρμαν Μέλβιλ να γράψει το αριστούργημα του, «Μόμπι Ντικ». Το βιβλίο όμως, θα διηγούνταν τη μισή μόνο ιστορία. Η ταινία «Στην Καρδιά της Θάλασσας» θα μας αποκαλύψει την οδυνηρή κατάληξη αυτής της συνάντησης, καθώς το πλήρωμα του πλοίου που καταφέρνει να επιβιώσει, θα φτάσει στα άκρα και θα κάνει το ακατόρθωτο, προκειμένου να μείνει ζωντανό. Έχοντας να αντιμετωπίσουν ισχυρούς ανέμους, ασιτία, πανικό και απελπισία, οι άνδρες θα φτάσουν να αμφισβητήσουν ακόμη και τις βαθύτερες αντιλήψεις τους, από την αξία της ζωής τους μέχρι την ηθική της δουλειάς τους, την ώρα που ο καπετάνιος τους, αναζητά το δρόμο για τη σωτηρία τους και ο πρώτος ύπαρχος του, θέλει να κυνηγήσει και να σκοτώσει την φάλαινα.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ρον Χάουαρντ ("A Beautiful Mind") σκηνοθετεί την περιπέτεια "Στην Καρδιά της Θάλασσας", βασισμένη στο best seller βιβλίο του Ναθάνιελ Φίλμπρικ, σχετικά με την δραματική, αληθινή ιστορία του Έσεξ.

Το βιβλίο στο οποίο βασίζεται η ταινία, "In the Heart oft heSea: The Tragedy of the Whaleship Essex", του Ναθάνιελ Φίλμπρικ κέρδισε το 2000 το National Book Award for Nonfiction.

STAR WARS: Η ΔΥΝΑΜΗ ΞΥΠΝΑΕΙ

Ώρες προβολών: 19.30 σε 2D (απλή ψηφιακή προβολή)

Σενάριο: ΤΖΕΪ ΤΖΕΪ ΑΜΠΡΑΜΣ & ΛΟΡΕΝΣ ΚΑΣΝΤΑΝ

Ηθοποιοί: ΧΑΡΙΣΟΝ ΦΟΡΝΤ, ΟΣΚΑΡ ΙΣΑΑΚ, ΑΝΤΙ ΣΕΡΚΙΣ, ΝΤΟΜΧΝΟΛ ΓΚΛΙΣΟΝ, ΜΑΡΚ ΧΑΜΙΛ, ΚΑΡΙ ΦΙΣΕΡ, ΑΝΤΑΜ ΝΤΡΑΪΒΕΡ, ΝΤΕΪΖΙ ΡΙΝΤΛΕΪ, ΤΖΟΝ ΜΠΟΓΕΚΑ, ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ, ΑΝΤΟΝΙ ΝΤΑΝΙΕΛΣ, ΠΙΤΕΡ ΜΕΪΧΙΟΥ, ΜΑΞ ΒΟΝ ΣΙΝΤΟ

Η Lucasfilm και ο οραματιστής σκηνοθέτης J.J. Abrams ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας ταξιδέψουν σε έναν γαλαξία πολύ μακριά από ‘δω καθώς το STAR WARS επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το STAR WARS: Η ΔΥΝΑΜΗ ΞΥΠΝΑΕΙ στις 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

Προβολές καθημερινά στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας, με το νέο σύστημα τρισδιάστατου περιεχομένου 3D, τελευταίας τεχνολογίας.

Τα 10 ρεκόρ που έσπασε ήδη το «Star Wars: The Force Awakens» στο box office

Το «Star Wars: The Force Awakens», το «ξύπνημα» της saga του Πολέμου των Αστρων, βγήκε στις αίθουσες της Αμερικής και του περισσότερου υπόλοιπου κόσμου και θριάμβευσε μεμιάς: δεν είναι μόνο η ανυπομονησία των fans που είχε ήδη ανέβει κατακόρυφα, είναι και το γεγονός ότι η ταινία είναι εξαιρετική και συγκέντρωσε θετικές κριτικές, οθώντας έτσι και το όχι-τόσο-φανατικό κοινό να τρέξει στις αίθουσες.

Το νέο «Star Wars» συγκέντωσε 238 εκ. δολάρια στο αμερικανικό box office, 517 εκ. δολάρια στο παγκόσμιο. Η ταινία βγήκε σχεδόν σ' ολόκληρο τον κόσμο την Πέμπτη-Παρασκευή που μας πέρασε. Από το σύνολο απουσίαζαν η Ελλάδα (αλλά όχι, αυτό δεν επηρέασε το παγκόσμιο box office), η Ινδία και η Κίνα. Η Κίνα, πράγματι, έκανε τη διαφορά: το δικό της box office, στην αμέσως προηγούμενη, πια, μεγαλύτερη παγκόσμια εμπορική επιτυχία, το «Jurassic World», υπολογίστηκε για το πρώτο σαββατοκύριακο προβολών στα 100 εκ. δολάρια. Το «Jurassic World» είχε ανοίξει με 524.9 εκ. δολάρια, μια διαφορά δηλαδή περίπου 8 εκ. δολαρίων, πράγμα που σημαίνει ότι το «Star Wars: The Force Awakens» κινήθηκε πολύ πιο δυναμικά στην αγορά, όμως όχι σε απόλυτα νούμερα, εξαιτίας της απουσίας της Κίνας, όπου η ταινία θα βγει στις 9 Ιανουαρίου. Δείτε παρακάτω τα σημαντικότερα ρεκόρ που έσπασε, με το άνοιγμά του, το «Star Wars: The Force Awakens» και σπεύσατε στις ελληνικές αίθουσες από την παραμονή των Χριστουγέννων για να μοιραστείτε την εμπειρία.

Μεγαλύτερο άνοιγμα στην Αμερική με 238 εκ. δολάρια (προηγούμενο ρεκόρ: «Jurassic World», 208,8 εκ. δολάρια)

Δεύτερο μεγαλύτερο παγκόσμιο άνοιγμα με 517 εκ. δολάρια (προηγούμενο ρεκόρ: «Jurassic World», 524,9 εκ. δολάρια)

Μεγαλύτερο box office στα αμερικανικά previews της Πέμπτης με 57 εκ. δολάρια (προηγούμενο ρεκόρ: «Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2», 43,5 εκ. δολάρια)

Η ταινία που ξεπέρασε γρηγορότερα τα 100 και τα 200 εκ. δολάρια (προηγούμενο ρεκόρ: «Jurassic World» και στα δυο στάδια)

Καλύτερο άνοιγμα Δεκεμβρίου στην ιστορία (προηγούμενο ρεκόρ: «The Hobbit: An Unexpected Journey», 84,6 εκ. δολάρια)

Μεγαλύτερος μέσος όρος εισιτηρίων ανά αίθουσα παγκοσμίως με 57.568 δολάρια (προηγούμενο ρεκόρ: «Jurassic World», 48.855 δολάρια)

Μεγαλύτερο άνοιγμα σε Imax με 48 εκ. δολάρια

Περισσότερες προπωλήσεις που ξεπέρασαν τα 100 εκ. δολάρια (προηγούμενο ρεκόρ: «The Dark Knight Rises», 25 εκ. δολάρια)

Μεγαλύτερο άνοιγμα Παρασκευής με 120,5 εκ. δολάρια (προηγούμενο ρεκόρ: «Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2», 91,1 εκ. δολάρια)

Μεγαλύτερο άνοιγμα από τις ταινίες «Star Wars» (προηγούμενο ρεκόρ: «Revenge of the Sith», 108,4 εκ. δολάρια)

Trailer: https://youtu.be/K86S3TkQGbw

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ- WORLDS APART 

Η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ώρες προβολών: 21.30

Σενάριο/Σκηνοθεσία:  ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ

Πρωταγωνιστούν, επίσης, οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Αντρέα Οσβάρτ, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Ταουφίκ Μπαρχόμ, Νίκη Βακάλη.

Ένας άλλος κόσμος" έρχεται… μέσα από το φακό, τη γραφή και τη ματιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ένα καστ σημαντικών ηθοποιών από Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία δίνει φως στους ήρωες και τις ιστορίες τους. Ανάμεσά τους, ο Τζέι Κέι Σίμονς, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου, αλλά και Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία «Whiplash» («Χωρίς μέτρο»).

Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία ξεδιπλώνεται στην Ελλάδα του σήμερα. Τρεις ιστορίες που ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες. Τρεις ιστορίες που φέρνουν κοντά δύο διαφορετικούς κόσμους, σε μια Ελλάδα που αλλάζει. Διαφορετικές οπτικές, από διαφορετικές γενιές, πάνω σε θέματα όπως το μεταναστευτικό, το εργασιακό αλλά και τη δεύτερη ευκαιρία που οι ήρωες επιζητούν, με όχημα τον έρωτα. Τρεις γενιές Ελλήνων που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα και ξεφεύγουν μέσα από έναν δυνατό έρωτα. Τρεις γενιές ξένων πολιτών που βρίσκονται στη χώρα μας και ερωτεύονται Έλληνες στη δυσκολότερη περίοδο. Κάθε ιστορία έχει τον τίτλο της. Κάθε ιστορία έχει τη δική της ματιά, το δικό της δίλλημα και τη δική της ανατροπή έως ότου ενωθούν σε μια ενιαία πλοκή. Μύθοι και πραγματικότητα χτίζονται και γκρεμίζονται πότε γλυκά, πότε βίαια. "Ένας άλλος κόσμος" Μία σύγχρονη ερωτική τριλογία σε μία Ελλάδα που αλλάζει.

Trailer: https://youtu.be/umY-kXvV-yo

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria

facebook Group: CINE STAR VERIA