ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 25/02/16

ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ - ROOM  

Ώρες προβολών: 21.30

*** υποψήφια για 4 OSCAR ***

 ***  νικητήρια ταινία για 1 Χρυσή σφαίρα  ***

**  Νικητήρια ταινία Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου  **

ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ απέσπασε το Βραβείο Κοινού στο 39ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, το οποίο στο παρελθόν έχουν κερδίσει ταινίες όπως: 12 Χρόνια Σκλάβος, Ο Λόγος του Βασιλιά και Slumdog Millionaire, ενώ η Αμερικανίδα ηθοποιός Μπρι Λάρσον τιμήθηκε με την Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου. Επόμενη στάση τα βραβεία OSCAR, στα οποία έχει συνολικά 4 υποψηφιότητες (Διασκευασμένου Σεναρίου, Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α’ Γυναικείου Ρόλου).

Ο Λένι Αμπράχαμσον, ο οποίος το 2014 ξεχώρισε για την ταινία Frank, έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας. Τη διασκευή του σεναρίου έχει αναλάβει η συγγραφέας του βιβλίου, Έμα Ντόναχιου. Το καστ για ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ απαρτίζουν: η Μπρι Λάρσον, βραβευμένη με βραβείο Gotham για την ερμηνεία της στην ταινία Short Term 12, ο Γουίλιαμ Μέισι (Fargo, Shameless), ενώ τον ρόλο του μικρού Τζακ ενσαρκώνει ο Τζέικομπ Τρέμπλεϊ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Τζακ είναι πέντε χρονών και ζει στο δωμάτιο με τη μαμά του. Δεν έχει βγει ποτέ του έξω. Το Δωμάτιο δεν έχει παράθυρα και η πόρτα είναι πάντα κλειδωμένη. Ανοίγει μόνο με κωδικό και μόνο τις νύχτες που ο γέρο-Νικ έρχεται για να κοιμηθεί με τη μαμά του. Τότε ο Τζακ χώνεται στη φίλη του τη Ντουλάπα και μετράει τα κρακ του κρεβατιού. Ο Τζακ και η μαμά του είναι φυλακισμένοι στο Δωμάτιο αλλά ο Τζακ το μαθαίνει όταν πια γίνεται πέντε χρονών και "τα ξέρει όλα". Και τότε πρέπει να μεταμορφωθεί σε σούπερ-ήρωα και να σώσει τη μαμά του απο τον γέρο-Νικ.

Επίσημο site: http://www.roomthemovie.com

ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ είναι η ιστορία της ακαταδάµαστης αγάπης που ανθεί κάτω από τις πιο οδυνηρές συνθήκες• του ακριβού σαν διαμάντι δεσµού ανάµεσα σε µητέρα και παιδί. Πρόκειται για μια καθηλωτική, εξυψωτική και συνάµα σοκαριστική ταινία, µια ιστορία βαθιά ανθρώπινη και αβάσταχτα συγκινητική.

Διαβάστε τις βραβεύσεις:

Υποψήφιο για 4 OSCAR

νικητήρια ταινία σε 1 χρυσή σφαίρα

Υποψήφια ταινία σε 1 χρυσή σφαίρα

Νικητήρια ταινία σε 1 Bafta

Υποψήφια ταινία σε 1 bafta

Νικητήρια ταινία AFI Awards, USA

Νικητήρια ταινία Alliance of Women Film Journalists

Νικητήρια ταινία Aspen Filmfest

Νικητήρια ταινία Austin Film Critics Association

Νικητήρια ταινία British Independent Film Awards

Νικητήρια ταινία Broadcast Film Critics Association Awards

Νικητήρια ταινία Casting Society of America, USA

Νικητήρια ταινία Central Ohio Film Critics Association

Και πολλές άλλες..

Trailer: https://youtu.be/eKoJBarn7a4

DEADPOOL  (Ο νΕος Ηρωας της MARVEL)

Ώρες προβολών: 19.00

Ηθοποιοί: ΡΑΙΑΝ ΡΕΙΝΟΛΝΤΣ, ΜΟΡΕΝΑ ΜΠΑΚΑΡΙΝ, ΤΙ ΤΖΕΪ ΜΙΛΕΡ, ΕΝΤ ΣΚΡΙΝ, ΜΠΡΙΑΝΑ ΧΙΛΝΤΕΜΠΡΑΝΤ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Βασισμένο στον πιο αντισυμβατικό αντι-ήρωα των Marvel Comics, το «Deadpool» αφηγείται την ιστορία του Ουέιντ Ουίλσον, ενός πρώην πράκτορα των Ειδικών Δυνάμεων και νυν μισθοφόρου, ο οποίος, μετά από ένα μη-εγκεκριμένο πείραμα που του δίνει την ικανότητα να θεραπεύεται πολύ γρήγορα, υιοθετεί το alter ego Deadpool. Οπλισμένος με νέες ικανότητες και μία σκοτεινή, διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, ο Deadpool κυνηγά τον άνδρα που σχεδόν κατέστρεψε τη ζωή του.

Επίσημο site: http://deadpool.com/

ΤΟ ΔΑΣΟΣ - THE FOREST 

Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

Εάν νομίζεις πως θα δεις ένα απλό θρίλερ κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.

Απλά μπες στο internet και ψάξε: http://theforestisreal.com/
το Δάσος είναι αληθινό.
οπότε εάν τολμάς έλα..
από την Πέμπτη 25/2 και μόνο για 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Σκηνοθεσία: ΛΕΝΝΙ ΑΜΠΡΑΧΑΜΣΟΝ

Σενάριο: ΕΜΜΑ ΝΤΟΝΑΧΙΟΥ

Ηθοποιοί: ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΜΕΙΣΙ, ΤΖΟΑΝ ΑΛΕΝ, ΜΠΡΙ ΛΑΡΣΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η ταινία "The Forest" είναι ένα μεταφυσικό θρίλερ που διαδραματίζεται στο θρυλικό Δάσος Αοκιγκαχάρα, στους πρόποδες του Όρους Φούτζι, στην Ιαπωνία. Μια νεαρή Αμερικανίδα, η Σάρα (Νάταλι Ντόρμερ των "Game of Thrones" και "The Hunger Games") αναζητεί την δίδυμη αδερφή της, που έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Παρά τις προειδοποιήσεις όλων να "παραμείνει στο μονοπάτι", η Σάρα θα μπει στο δάσος αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια για την τύχη της αδερφή της – για να έρθει αντιμέτωπη με τις θυμωμένες και βασανισμένες ψυχές των νεκρών που κυνηγούν όποιον περιπλανιέται μέσα στο δάσος.

Στην παραγωγή της ταινίας συναντούμε τον Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ, σεναριογράφο των «Batman Begins», «Man of Steel» αλλά και του επερχόμενου «Superman v Batman: Dawn of Justice».

Επίσημο site: http://theforestisreal.com/

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria
facebook Group: CINE STAR VERIA

ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑΡ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ

των Ρενέ Τέιλορ και Τζόζεφ Μπολόνια

«Να είσαι ο εαυτός σου. Όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι.»

Ο Γρηγόρης Βαλτινός, σε μια απρόσμενη συνάντηση με τη Ζέτα Μακρυπούλια, θα γίνουν το ζευγάρι της... νέας χρονιάς, αφού από την Τρίτη 8 Μαρτίου και Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 θα παρουσιάζουν την κωμωδία «Ήρθες και θα μείνεις» των Ρενέ Τέιλορ και Τζόζεφ Μπολόνια, στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας.

Ένα ανατρεπτικό ρομάντζο, μια σπαρταριστή ερωτική κωμωδία, μια γοητευτική απόδειξη επί σκηνής της φράσης του Όσκαρ Ουάιλντ: «Αρκεί ένα λεπτό για να ερωτευτείς, μια ώρα για να συμπαθήσεις και μια μέρα για να αγαπήσεις». Το έργο ανέβηκε για πρώτη φορά στο Μπρόντγουεϊ το 1981, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους συγγραφείς, οι οποίοι είναι ζευγάρι και στη ζωή και στο «Ήρθες και θα μείνεις» αποτύπωσαν την πραγματική ιστορία της δικής τους πρώτης συνάντησης! Το έργο αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και  έκτοτε εξακολουθεί να γοητεύει με τη σπιρτάδα και την αλήθεια του, καθώς παίζεται ανελλιπώς με τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο.

Μετάφραση Μάριος Πλωρίτης

Σκηνοθεσία–μουσική επιμέλεια Γρηγόρης Βαλτινός

Σκηνικά  Διονύσης Χριστοφιλογιάννης

Κοστούμια Γιώργος Σεγρεδάκης

Φωτισμοί Μελίνα Μάσχα

Βοηθός σκηνοθέτη Χαρά Μπαλτά

Φωτογραφίες  Ρούλα Ρέβη

Παραγωγή: Θέασις – Δράσεις Πολιτισμού

Παίζουν: Γρηγόρης Βαλτινός, Ζέτα Μακρυπούλια

Συμμετέχει ο Στάθης Νικολαΐδης

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου

Νέα Υόρκη. Παραμονή Χριστουγέννων. Η Λώρα Μπλάου, άνεργη και άφραγκη ηθοποιός, παλεύει να επιβιώσει στον χώρο του θεάματος και παράλληλα να γράψει ένα δικό της θεατρικό έργο. Πρόκειται να περάσει από ακρόαση για ένα διαφημιστικό, ενώ παράλληλα είναι αποφασισμένη να ζήσει μια ερωτική ιστορία σαν παραμύθι, γιατί μέχρι τώρα η ζωή της είναι γεμάτη από άτυχες ερωτικές ιστορίες, ή καλύτερα... συμφορές. Προσδοκά το θαύμα που θα τη σώσει, ή καλύτερα δύο θαύματα: κάποιον να ερωτευθεί και μια επιτυχία στην καριέρα της! Στην ακρόαση δεν νιώθει καλά, δεν είναι η μέρα της, είναι κουρασμένη, έχει μόλις επιστρέψει από την κηδεία του μόνου ατζέντη που την πίστεψε ποτέ, και μιλάει σχεδόν σαν σε παραλήρημα...

Κι εκεί που νιώθει πάλι την απόρριψη να της χτυπάει την πόρτα, εμφανίζεται ο σκηνοθέτης και παραγωγός Βίτο Πινιόλι και τη διαβεβαιώνει πως το ταλέντο της είναι πρωτότυπο, λίγο τρελό, αλλά ..ξεχωριστό. Και αποφασίζει να της κλείσει κι άλλη ακρόαση. Και εκείνη αποφασίζει να τον κατακτήσει, να τον αποπλανήσει, κρατώντας τον όμηρο στο διαμέρισμά της, για ένα απόγευμα, για μια νύχτα, ή ίσως -ποιος ξέρει;- για μια ολόκληρη ζωή..

Στην παράσταση του Θεάτρου Ιλίσια ο θεατής θα παρακολουθήσει την επεισοδιακή συνάντηση δυο ανθρώπων και παράλληλα η συνάντηση αυτή, θα γίνει το έργο που θα παρουσιάσουν στη σκηνή και θα το δούμε να εξελίσσεται, μέσα από τη μαγική εκείνη διαδικασία κατά την οποία η ζωή δανείζει υλικό στην Τέχνη και η Τέχνη του θεάτρου το κάνει παράσταση, στην οποία ο θεατής μπορεί να βιώσει ένα αυθεντικό κομμάτι ζωής.

Σημείωμα του Μάριου Πλωρίτη για τη μετάφραση του έργου

Το «στίγμα» του Ήρθες και θα μείνεις θα μπορούσε να περιγραφεί θεματικά: «Ένα έργο από ανθρώπους του θεάματος, με ανθρώπους του θεάματος, γύρω από τη ζωή ανθρώπων του θεάματος».

Ή αριθμητικά: «Ένα έργο γραμμένο από δύο (συγγραφείς), με δύο (πρόσωπα), για δύο (πρωταγωνιστές) και – πιστεύουμε για πάμπολλους θεατές».

Εύκολο να το λες, αλλά δύσκολο να το πραγματοποιήσεις – να κρατήσεις το ενδιαφέρον του κοινού για δύο ώρες, με δύο μόνο πρόσωπα στη σκηνή.

Το συγγραφικό δίδυμο Ρενέ Ταίηλορ και Τζόζεφ Μπολόνια, που «τόλμησαν» να γράψουν αυτό το θεατρικό ντουέτο, είχαν την πρόνοια ν’ αντλήσουν το θέμα και τα πρόσωπά του από έναν κόσμο που τον ξέρουν καλά: τον κόσμο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, όπου θητεύουν οι ίδιοι χρόνια τώρα, τόσο ως συγγραφείς όσο και ως ηθοποιοί.

Οι δύο ήρωες – δηλαδή, αντι-ήρωες – του Ήρθες και θα μείνεις προέρχονται από αυτόν τον ιδιότυπο «πλανήτη» του θεάματος, όπου αμέτρητοι άνθρωποι, ταλαντούχοι και μη, παλεύουν όχι μόνο για τον δύσκολο επιούσιο, αλλά για την πολύ πιο δύσκολη επιτυχία και καθιέρωση – που ακόμα και όταν έρχεται, δεν φέρνει πάντα «γλυκό ψωμί».

Μέσα σε αυτόν τον κόσμο, η Λώρα και ο Βίτο του έργου έρχονται να συνεχίσουν την πανάρχαιη «μάχη των φύλων», που τόσο άγρια δραματοποίησε ο Στρίντμπεργκ και που ο Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω δίνει τη χιουμοριστική περίληψή της: «Είναι αλήθεια πως η γυναίκα περιμένει τον άντρα. Αλλά τον περιμένει όπως η αράχνη τη μύγα»...

Τόσο το πλαίσιο όσο και τη μάχη την προσώπων οι συγγραφείς τα είδαν από την εύθυμη πλευρά τους. Έτσι που το έργο τους χαρακτηρίστηκε από την κριτική «τρελό ρομάντζο» και «σπαρταριστά εξωφρενικό».

Αλλά πίσω από τη διασκεδαστική όψη του, προβαίνει η ανταύγεια του αγώνα για την επιβίωση και της αγωνίας για επιτυχία μέσα σε μια ανελέητη αρένα... η ατέλειωτη διελκυστίνδα της ζωτικής ανάγκης για αγάπη και έρωτα, και του φόβου για τον έρωτα και την αγάπη.

Αποσπάσματα της κριτικής για το έργο

«Μ’ ενθουσίασε! Είναι γλυκό, διασκεδαστικό και πονηρό!»

New York Post

«Ένα από τα πιο διασκεδαστικά έργα των τελευταίων χρόνων!»

Variety

«Ένα κωμικό θαύμα ασταμάτητου γέλιου... Ένα αστείο και, τελικά, συγκινητικό έργο.»

WCBS TV

«Ακόμα και το πιο παγερό ακροατήριο θα ούρλιαζε από αγαλλίαση.»

The New Yorker

«Οι θεατές πέφτουν κάτω από τα γέλια!»

New York Daily News

«Μια βραδιά τρελού ρομάντζου.»

Newhouse Newspapers

«Σπαρταριστό, διασκεδαστικό, αληθινή απόλαυση.»

Gannett Newspapers

«Ακαταμάχητο! Θαυμάσια εξωφρενικό!»

Women’s Wear Daily

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

2 ώρες (με διάλειμμα)

Τρίτη 08 Μαρτίου στις 21:00

και Τετάρτη 09 Μαρτίου στις 18:00 και τις 21:00,

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Προπώληση: 14€

Ταμείο 18€

Παιδικά – Φοιτητικά - Ανέργων 12 €

Προπώληση: ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας, Μητροπόλεως 57.

Ώρες λειτουργίας καθημερινά: 09.00-13.00 και 17.00-22.00

Περισσότερες πληροφορίες καθημερινά στο τηλέφωνο: 2331022373

Καθώς επίσης και στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria

ΕυγΕνιου Τριβιζα  «Τα γουρουνακια κουμπαραδες»

από την Παιδική Σκηνή του «Νέου Θεάτρου »

στη Βέροια την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

...κάτι θα γίνει! Θα τα καταφέρουμε! Θα τα βγάλουμε πέρα! Έχουμε ο ένας τον άλλο! Αυτό έχει σημασία! Είμαστε φίλοι! Κι η φιλία μας αυτή είναι πολυτιμότερη απ’ το καθετί!  Απ’ όλα τα φλουριά και τις λίρες του κόσμου.

Η Παιδική Σκηνή του Νέου Θεάτρου Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει το  έργο  του  Ευγένιου Τριβιζά «Τα γουρουνάκια κουμπαράδες» στο Κινηματοθέατρο «ΣΤΑΡ» στη Βέροια  την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 στις 11.30 το πρωί.

Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα,  μουσική Γιώργου Χριστιανάκη, εικαστικά – κοστούμια Πένης Ντάνη, χορογραφίες Αναστασίας Θεοφανίδου, βοηθός σκηνοθέτη Ιωάννα – Μαρκέλα Χαλκιά.

Παίζουν οι ηθοποιοί : Ιωάννα Διαμαντίδου, Στέλιος Καλλιστράτης, Στέφανος Πίττας, Έλλη Σαρρή, Αθηνά Συκιώτη, Χρήστος Τσαβλίδης.

Τα «Γουρουνάκια κουμπαράδες» πίσω από τον φαινομενικά αθώο τίτλο τους κρύβουν αλήθειες καθοριστικές για τη διάπλαση των αθώων παιδικών συνειδήσεων. Είναι μια διαχρονική και ταυτόχρονα εξαιρετικά επίκαιρη αλληγορία για τη δύναμη της φιλίας και το αδιέξοδο στο οποίο οδηγεί η απληστία του χρήματος.

Αν η φιλία στερέψει, αν το χρήμα κυριαρχήσει, η απληστία θα εξαπλωθεί σαν φονικός ιός στις καρδιές των ανθρώπων.

Ο Ευγένιος Τριβιζάς με το συγκεκριμένο έργο διεκδικεί μια θέση δίπλα στους μεγάλους παραμυθάδες της ιστορίας, από τον μακρινό Αίσωπο μέχρι τους αδερφούς Γκριμ και τον Τζέημς Θέρμπερ.

Θέμα του έργου : «Ένας άπληστος συννεφολόγος που προβλέπει πότε θα βρέξει λίρες, ένας μυστηριώδης ξενοδόχος στο δάσος με τις μαύρες λεύκες, μια συμμορία πανούργων λύκων και δυο γουρουνάκια – κουμπαράδες που είναι αδελφικοί φίλοι, και που ο ένας γεμίζει και ο άλλος μένει αδειανός, είναι τα κύρια πρόσωπα του έργου που διαδραματίζεται στη μακρινή Κουμπαραδουάη, τη χώρα δηλαδή όπου ζούνε τα Γουρουνάκια-Κουμπαράδες και όπου δε βρέχει βροχοστάλες αλλά κάθε λογής νομίσματα.…»

Ο Ευγένιος Τριβιζάς είναι ένας πολυβραβευμένος σύγχρονος παραμυθάς, γνήσιος απόγονος του Αριστοφάνη και του Αισώπου, που επιμένει σε πείσμα των καιρών να σμιλεύει τις παιδικές ψυχές με διδάγματα των μύθων και τα ονείρατα των παραμυθιών. Τα βιβλία του, τρυφερές ασπίδες προστασίας για κάθε παιδική ψυχή, χρωματίζουν την ελπίδα μας για ένα ανθρώπινο, δικαιότερο και ειρηνικό κόσμο. Και είναι αλήθεια πως όταν μπορείς να εμπνέεις την ελπίδα, τότε η προσφορά σου είναι μεγαλειώδης.

Ο Ευγένιος Τριβιζάς είναι πτυχιούχος της Νομικής και των Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, διδάκτωρ της Νομικής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και Καθηγητής της Συγκριτικής Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο του Reading της Αγγλίας. 

Με τη λογοτεχνία έχει ασχοληθεί από τα παιδικά του χρόνια. Τα βιβλία του κυκλοφορούν στα αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ολλανδικά, σουηδικά, κινέζικα, κορεάτικα, ουαλικά, ιαπωνικά, τουρκικά και σε πολλές ακόμα γλώσσες. Στην Αγγλία και την Αμερική τα έργα του έχουν τιμηθεί με πολλά βραβεία.

Το βιβλίο του «Τα τρία μικρά λυκάκια» έχει κερδίσει τη δεύτερη θέση στη λίστα των αμερικανικών παιδικών best sellers και έχει περιληφθεί μαζί με τον Winnie the Pooh και τον Babar τον ελέφαντα στη συλλογή των δέκα εκ των καλυτέρων κλασσικών εικονογραφημένων παιδικών βιβλίων όλων των εποχών του Heinemman.

Έχουν κυκλοφορήσει  στα γαλλικά το μυθιστόρημά του «Ο χιονάνθρωπος και το κορίτσι» σε μετάφραση του Gilles Decorvet (Éditions du Jasmin), στα ιταλικά το βιβλίο του «Η τελευταία μαύρη γάτα» σε μετάφραση του Nicola Crocetti (Crocetti Editore) και σε επτά γλώσσες μια πανηγυρική τρισδιάστατη έκδοση του παραμυθιού «Τα τρία μικρά λυκάκια» (Egmont Books).

Τιμές εισιτηρίων  γενική είσοδος 8 ευρω και προπώληση 7 ευρώ.

Ισχύουν τα εισιτήρια του Ο.Γ.Α.

Προπώληση εισιτηρίων ηλεκτρονικά από  viva.gr

και από το κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ τηλ. 23310 22373

Πληροφορίες στα τηλέφωνα   6977 44 5161 & 2310 22 22 99

και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Στην ιστοσελίδα μας www.neotheatro.gr  θα βρείτε  πληροφορίες και video.

Καθώς επίσης και στο facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria