ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παιδικές χαρές πρότυπα αισθητικής και ασφάλειας

Ενώ στη Βέροια και στην χώρα μας γενικότερα οι παιδικές χαρές δεν έχουν μεγάλη διάρκεια …ζωής, σύμφωνα με τους όρους πιστοποίησης που ορίζει η νομοθεσία, καθώς κάθε λίγο και λιγάκι γίνονται δόλιες καταστροφές.

Μια πιο πρωτότυπη ιδέα για τη Βέροια

Την τοποθέτηση επιγραφής καλωσορίσματος «I Love Veria» πρότεινε να τοποθετηθεί σε επίκαιρο σημείο της πόλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικος Λουκίδης της δημοτικής παράταξης του Κώστα Παλουκίδη. Είναι μία πρόταση την οποία κάναμε και ως εφημερίδα, πριν κάποιους μήνες.

Πανηγυρικά στους τελικούς ο Φίλιππος Βέροιας - Με Χ.Α.Ν.Θ. για την άνοδο!

Με μια εξαιρετική εμφάνιση στην 3η αγωνιστική των ημιτελικών των play-off, ο Φίλιππος Βέροιας το έκανε να μοιάζει εύκολο και νικώντας τον ΜΓΣ Γέφυρας με 74-55, έκανε το 2-1 στη σειρά και πήρε την πρόκριση για τους τελικούς ανόδου της National League 1, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΧΑΝΘ.

"Αγγλικό" ματς στο Διαβατό και ήττα 2-5 της Αγίας Μαρίνας από την Χανιώτη!

«Αγγλικό» παιχνίδι με επτά γκολ έγινε στο γήπεδο του Διαβατού, όπου ο ΑΟ Χανιώτης επιβλήθηκε του Μεγάλου Αλεξάνδρου Αγ. Μαρίνας με σκορ 5-2, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι stars

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο ΝΠΣ Βέροια, καθώς στο πλαίσιο της εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, έχασε στη Θέρμη από τον τοπικό Θερμαϊκό με 1-0.

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία! stars

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11), θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2024-2025.

Υπόγεια Βέροια: Κι όμως υπάρχει!

ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

Ένα σεμνό μπράβο στους προσκόπους!

Η προσκοπική δράση είναι συνεχής και διαρκής για πολλές δεκαετίες. Κοντά σε κάθε κοινωνικό, περιβαλλοντικό και όχι μόνο πρόβλημα που παρουσιάζεται στην κοινωνία μας, οι πρόσκοποι δηλώνουν «παρόν».

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων - Νεανίδων

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ανακοινωσε τους ομίλους και το πρόγραμμα των τελικών φάσεων των πανελληνίων πρωταθλημάτων Εφήβων και Νεανίδων που θα διεξαχθούν το διάστημα 29 Απριλίου (Μ. Δευτέρα)-2 Μαΐου (Μ. Πέμπτη):

Ώρα... πρόκρισης για τον Φίλιππο Βέροιας!

Ήρθε η ώρα της κρίσης... Η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας έφτασε πολύ κοντά στην πρόκριση στο 2ο ματς με τη Γέφυρα, αλλά την έχασε μέσα από τα χέρια της στο τέλος.

Βέροια και Βεργίνα υποδέχτηκαν την Ολυμπιακή Φλόγα στο δρόμο για το Παρίσι! (φωτο-βίντεο)

Με μία λαμπρή τελετή και αρκετό κόσμο που αψήφησε τον βροχερό καιρό, η Βέροια υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα στις 23 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της Λαμπαδηδρομίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «PARIS 2024».

Θετικό βήμα μια τουριστική συνεργασία

Ο αστικός τουρισμός έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις ιδίως τα τελευταία χρόνια. Μεγάλες πρωτεύουσες ανά τον κόσμο έχουν αναπτύξει σημαντικές αναπτυξιακές στρατηγικές προκειμένου να καταστήσουν τις πόλεις τους θελκτικές για τους επισκέπτες.