ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 365 φορές

Με επιτυχία το 1ο τουρνουά “Δημήτριος Γκίμας”

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 2-3/10 στο ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΑΣ Μακροχωρίου το 1ο τουρνουά «Δημήτριος Γκίμας», στη μνήμη του τόσο πρόωρα και άδοξα εκλιπόντος προπονητή του μπασκετικού ΦΙΛΙΠΠΟΥ.

Ήταν μια εκδήλωση η οποία ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί νωρίτερα, αλλά δυστυχώς οι μέχρι σήμερα υγειονομικές συνθήκες δεν το είχαν επιτρέψει. Ήταν ένα τουρνουά άρτιο οργανωτικά, στο οποίο παίχτηκε μπάσκετ υψηλού επιπέδου, αλλά σημαδεύτηκε, δυστυχώς, από την πολύ μικρή προσέλευση του κόσμου.

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια για την καθοριστική συνδρομή τους στη διεξαγωγή του τουρνουά :

α. Τον Δήμαρχο Βέροιας κο Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη

β. Τον Πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας (συνδιοργανωτή του τουρνουά) κο Λεωνίδα Ακριβόπουλο γ. Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ημαθίας κο Γιώργο Μπίκα και τα μέλη της διοικητικής επιτροπής Επίσης, ευχαριστεί θερμά τις φίλες ομάδες της Ελευθερούπολης, της Γέφυρας και του Ολυμπιακού Βόλου για τη συμμετοχή τους στην εν λόγω διοργάνωση. Στόχος μας είναι το τουρνουά αυτό να γίνει θεσμός και να διεξάγεται κάθε χρόνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Είναι ιερό καθήκον όλων μας να διατηρήσουμε ζωντανή τη μνήμη του πρώην προπονητή μας και μιας από τις πιο εμβληματικές μορφές του Ημαθιώτικου μπάσκετ, του Δημήτρη Γκίμα.