ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 331 φορές

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Basket League - Όλο το πρόγραμμα

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Basket League, με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να διεξάγεται την 8η αγωνιστική στο ΣΕΦ.

Η δεύτερη αναμέτρησή τους (στο ΟΑΚΑ) είναι προγραμματισμένη για τις 18 Μαρτίου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Υπενθυμίζεται ότι στη φετινή EuroLeague οι δύο "αιώνιοι" θα τεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά στις 30 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρώτου γύρου με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ενώ ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τους πράσινους στις 31 Μαρτίου του 2023 για την 32η αγωνιστική.

Πρεμιέρα εκτός έδρας, όπως και πέρσι, για το τριφύλλι στο «Αλεξάνδρειο» κόντρα στον Άρη. Απέναντι στον Απόλλωνα στην Πάτρα ο Ολυμπιακός.

Ντεμπούτο στη Basket League για την Καρδίτσα κόντρα στην ΑΕΚ, με τον ΠΑΟΚ να έχει με το «καλημέρα» δύσκολη αποστολή απέναντι στο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη.

Μόλις στη 2η αγωνιστική θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον Δικέφαλο του Βορρά να υποδέχεται στην Πυλαία τον Άρη.

Γρήγορη θα είναι και η επίσκεψη του Σπανούλη στο ΣΕΦ ως αντίπαλος, αφού το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακός επίσης στη 2η «στροφή» του πρωταθλήματος.

Δείτε όλο το πρόγραμμα:

πηγή: filathlos.gr