ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 335 φορές

Πρεσβευτής της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ο μπασκετικός Φίλιππος Βέροιας

Στηρίζεις την ομάδα μπάσκετ – Στηρίζεις την Πρωτοβουλία για το Παιδί

Με μεγάλη τιμή, χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι το τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας θα αποτελέσει για ακόμα μια σεζόν Πρεσβευτή της Πρωτοβουλίας για το Παιδί. Πρόκειται για μια σχέση αγάπης και συνεργασίας που αριθμεί πολλά χρόνια και θεμελιώθηκε από τον φίλο της ομάδας μας και αείμνηστο πρόεδρο του Συλλόγου της ΠτΠ, Τέλη Σιδηρόπουλο.

Η συνεργασία μας περιλαμβάνει μια σειρά δράσεων εκ μέρους της ομάδας μας που στόχο έχουν να συνδράμουν, έστω και με έμμεσο τρόπο, στο πολύ δύσκολο έργο που αντιμετωπίζει η ΠτΠ στην προσπάθεια για κάλυψη των καθημερινών οικονομικών υποχρεώσεων της.

Ξεκίνημα των δράσεων αποτελεί η συμβολική συμμετοχή σύσσωμης της ομάδας στην νέα προσπάθεια της ΠτΠ «Ένα από τον καθένα», το οποίο φιλοδοξεί να συλλέξει 1 ευρώ από κάθε πολίτη του Δήμου Βέροιας.

Επόμενη δράση θα είναι η θέσπιση γενικής εισόδου 2 ευρώ στο 2ο τουρνουά «Δημήτριος Γκίμας» που θα διεξαχθεί το διήμερο 1-2/10 στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου. Όλα τα έσοδα της  συγκεκριμένης εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου.

Τρίτη και πιο σημαντική δράση θα είναι η διάθεση ενός σημαντικού ποσοστού από τις χορηγίες και τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας επίσης για τις ανάγκες του Συλλόγου.

Πεποίθηση όλων μας στον μπασκετικό Φίλιππο είναι ότι οι δραστηριότητες ενός οργανισμού όπως ο δικός μας δεν πρέπει να περιορίζονται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Στόχος μας ήταν και είναι η παραγωγή κοινωνικού έργου και η σύμπραξη δυνάμεων με φορείς που επίσης παράγουν έργο και εκπροσωπούν επάξια την πόλη μας σε πανελλήνιο επίπεδο.

Υπενθυμίζουμε λοιπόν στους, υπάρχοντες και δυνητικούς, χορηγούς και κατόχους  εισιτηρίων διαρκείας ότι η στήριξή τους στην ομάδα μας αποτελεί αυτομάτως και στήριξη στο έργο του Συλλόγου της Πρωτοβουλίας για το Παιδί. Και αυτό καθιστά τη συνεισφορά τους ακόμα πιο σημαντική και απαραίτητη.