ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 713 φορές

Ανακοίνωση ΔΕ του Φιλίππου Βέροιας

Από την διοικούσα επιτροπή της ομάδας μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Με αφορμή κάποια κακόγουστα σχόλια που αφορούν στην ομάδα μας και ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του χθεσινού αγώνα ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΜΓΣ ΓΕΦΥΡΑ, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα : το ποιόν, η διαδρομή και το ήθος ΟΛΩΝ μας (παικτών, προπονητών, παραγόντων, διοικούσας επιτροπής) όλα αυτά τα χρόνια είναι αδιαπραγμάτευτα κι ευρέως γνωστά σε όλους τους παροικούντες στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ. Δεν επιτρέπουμε, λοιπόν, σε κανέναν τη σπίλωση χαρακτήρων και υπολήψεων με συκοφαντικά υπονοούμενα, θεωρίες συνωμοσίας και αβάσιμες κατηγορίες.

Θα εκλάβουμε τα σχόλια που εκφράστηκαν ως μια άτυχη στιγμή και ως προϊόν πρόσκαιρου εκνευρισμού του εκφωνητή και δεν θα προβούμε σε καμιά περαιτέρω νομική ενέργεια, θέλοντας πρωτίστως να διαφυλάξουμε την ηρεμία της ομάδας μας ενόψει της σειράς των ημιτελικών του πρωταθλήματος που ξεκινούν την Τετάρτη.

Μένουμε στη δημόσια (και στην κατ´ιδίαν) απολογία τόσο του ιδιοκτήτη του μέσου, όσο και του ίδιου του δημοσιογράφου που έκανε τη μετάδοση και διατρανώνουμε την ευχή μας, όσοι ασχολούμαστε με το ελληνικό μπάσκετ από οποιοδήποτε πόστο, να το κάνουμε με τρόπο υγιή κι εποικοδομητικό.