ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Μετακόμισε" στην Ελβετία ο Βεροιώτης τερματοφύλακας Αλέξανδρος Σιαφαρίκας

Νέος σταθμός στην καριέρα του ταλαντούχου γκολκίπερ Αλέξανδρου Σιαφαρίκα, μιας και μετακομίζει από την Ιταλία και την Lecco στην Ελβετία και στην Chiasso 2005, ομάδα Β' κατηγορίας.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στον Ιταλικό σύλλογο τα δύο τελευταία χρόνια, δεν πέρασαν απαρατήρητες και έτσι ο νεαρός Βεροιώτης πορτιέρο θα αγωνιστεί ως δανεικός και με οψιόν αγοράς στην ομάδα της Ελβετίας.

Να σημειώσουμε πως ο Αλέξανδρος Σιαφαρίκας είχε πρόταση και από ομάδα της μεγάλης κατηγορίας του Ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο η περίπτωση αυτή δεν προχώρησε μιας και υπήρξε διαφωνία στο οικονομικό με την διοίκηση της Lecco.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Σιαφαρίκα από την Ελβετική ομάδα αναφέρει:

«Η FC Chiasso 2005 SA ανακοινώνει ότι απέκτησε τον Έλληνα τερματοφύλακα Αλέξανδρο Σαφαρίκα δανεικό με οψιόν αγοράς από την Lecco. Θα φορέσει την φανέλα με το νούμερο 1.

Ο Σαφαρίκας, είναι τερματοφύλακας 21 ετών και ύψους 194 cm. Έκανε το ντεμπούτο του στην ελληνική Super League σε ηλικία 17 ετών με την φανέλα της Βέροιας, της ομάδας της ιδιαίτερης πατρίδας του, πριν πάει στη Λάρισα.

Τις δύο τελευταίες σεζόν έπαιξε στην Calcio Lecco, όπου έκανε 57 εμφανίσεις μεταξύ της Serie D και της Serie C».