ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δεν ξαναστέλνει ξένους διαιτητές η UEFA – Ξαναρχίζει η Super League, σε αναστολή η αποχή

Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η UEFA δεν ξαναστέλνει ξένους διαιτητές, στη σέντρα ξανά η Super League μετά την αναστολή της αποχής.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA απέστειλε επιστολή σε όλους τους διεθνείς ξένους διαιτητές, με την οποία τους καλεί να μην αποδέχονται προσκλήσεις από την Ελλάδα!

O αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Σταύρος Μάνταλος ενημερώθηκε σχετικά από τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Ρομπέρτο Ροσέτι και μετέφερε την πληροφορία αυτή σε σχετικό μίτινγκ που είχε σήμερα (13/12) με τους διαιτητές και τους βοηθούς της SL.

Σύμφωνα όσα είπε το μέλος της ΚΕΔ στους ρέφερι, η UEFA αποσύρει την στήριξη της στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες και ειδικότερα με την υπόθεση Παπαπέτρου. Ο Μάνταλος μάλιστα φρόντισε να προετοιμάσει τους διαιτητές για τα επερχόμενα ματς των Big-5, λέγοντας τους: «Ετοιμαστείτε για τα ντέρμπι».

Πρόκειται για μια εξέλιξη που δεδομένα θα βάλει «φωτιά» καθώς οι ομάδες είχαν συμφωνήσει για ξένους διαιτητές στα ντέρμπι και αναμένονται αντιδράσεις.

Την ίδια στιγμή, οι Έλληνες διαιτητές φαίνεται ότι επιστρέφουν στα γήπεδα καθώς η αποχή τους μπαίνει σε αναστολή. Αυτό σημαίνει ότι η 14η αγωνιστική της Super League θα γίνει κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο.

mikriliga.com