ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έβγαλε νέα διοίκηση ο ΦΑΣ Νάουσα - Πρόεδρος ο Κ. Κεράνος

Όπως έγραψε την περασμένη εβδομάδα το kerkidasport.gr, πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα η επαναληπτική Γ. Σ. της Νάουσας, από την οποία όπως αναμενόταν προέκυψε νέο διοικητικό σχήμα και έτσι η ιστορική ομάδα θα πορευτεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΗ.

Πρόεδρος ανέλαβε ο Κώστας Κεράνος, ενώ θα τον πλαισιώσουν και οι: Γιώργος Μπέκας α΄αντιπρόεδρος, Αλέξανδρος Ελευθερόπουλος β΄ αντιπρόεδρος, Χρήστος Κερμανίδης γενικός γραμματέας, Βαλάντης Γιτόπουλος ταμίας, Χρήστος Λουμπουρδής υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και μέλη οι Στέλιος Καρανικόλας, Μάρκος Μίγγας.

Όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, η συνέχεια δεν θα είναι πολύ δύσκολη για τη νέα διοίκηση, καθώς θα παραμείνει το 90% του περσινού ρόστερ (αποχώρησαν μόνο οι Ντέλλας, Σοφιανίδης και Κωστογλίδης) και θα προχωρήσει σε ενίσχυση με 3-4 ποδοσφαιριστές για να καλυφθούν τα κενά.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει άμεσα, υπό τις οδηγίες του Ναουσαίου γυμναστή Νίκου Κουμπουλή, ο οποίος ήταν συνεργάτης του Δημήτρη Χριστοφορίδη, ενώ στη συνέχεια θα προσληφθεί και ο νέος προπονητής -έχει ήδη βολιδοσκοπηθεί- που θα είναι Ημαθιώτης αλλά όχι από την πόλη της Νάουσας.

Λάκης Λαζάρου

(φωτο από eleytheriadhs.blogspot)