ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η 7η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΗ με τα... μάτια της "ΚΕΡΚΙΔΑΣ"

Συνεχίστηκε το Σάββατο με τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΗ, στο οποίο «μίλησαν» μετά από καιρό οι έδρες, με τρεις γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο, ενώ ένας παραχώρησε ισοπαλία και ένας γνώρισε την ήττα.

Τα τέρματα που σημειώθηκαν στα 5 ματς ήταν 18, με τα περισσότερα από αυτά (12) να σημειώνονται σε δύο μόλις παιχνίδια.

Την πρώτη της ήττα και μαζί απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα γνώρισε η Νάουσα, η οποία έχασε με σκορ 2-1 στη Μελίκη από τον τοπικό Φίλιππο, που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί για φέτος «φονέας των γιγάντων», αφού παίζοντας με τους τρεις από τους πέντε, που αν το πρωτάθλημα τελείωνε το Σάββατο, θα πήγαιναν στα πλέι οφ, έκοψε βαθμούς. Δηλαδή εκτός από τη Νάουσα και από τους Τριπόταμο και Αγ. Μαρίνα.

Αυτή η ήττα των "κυανόλευκων", εκτός της βαθμολογικής ζημιάς (πλέον η Αγκαθιά μείωσε στον βαθμό), επέφερε και απώλειες βασικών παικτών (Ντέλλας, Παντζαρτζίδης, Παπαδόπουλος Ν.) λόγω τιμωρίας και τραυματισμών και μάλιστα στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, αφού για τους Ναουσαίους ακολουθούν δύο συνεχόμενα ντέρμπι κορυφής (Τριπόταμος εντός και Αγκαθιά εκτός).

Την "γκέλα" αυτή της πρωτοπόρου εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο η Αγκαθιά (5-0 τον Άχθο Αρούρη) και ο Τριπόταμος (6-1 την Κουλούρα), πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής από την  πρώτη θέση.

Από εκεί και πέρα, ισόπαλο 1-1 έληξε το ενδιαφέρον ματς του Κοπανού με την Αγία Μαρίνα, ενώ το Μακροχώρι επικράτησε δια πυρός και σιδήρου του Ροδοχωρίου (1-0).

* Τέσσερις παίκτες πέτυχαν περισσότερα από ένα τέρμα, οι Προβατίδης, Σοφιανίδης, Σαλπιγκίδης του Τριποτάμου και ο Βαρότσης της Αγκαθιάς.

* Την επόμενη αγωνιστική που θα γίνει το Σάββατο 13/11, ξεχωρίζει το παιχνίδι που θα γίνει στην Νάουσα ανάμεσα στον τοπικό ΦΑΣ και τον Τριπόταμο.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – ΡΟΔΟΧΩΡΙ 1-0

Σκόρερ: 84’ Βύζας

Διαιτητής: Ρηγόπουλος

ΚΟΠΑΝΟΣ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 1-1

Σκόρερ: 19’ Λούρης 0-1, 26’ Κωστογλίδης 1-1

Διαιτητής: Μαλούτας

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ – ΚΟΥΛΟΥΡΑ 6-1

Σκόρερ: 5’ & 35’ (πεν) Προβατίδης 2-0, 39’ & 53’ Σοφιανίδης 4-0, 63’ Πέρογλου 4-1, 73’ & 85’ Σαλπιγκίδης 6-1.

Διαιτητής: Κελεσίδης

ΜΕΛΙΚΗ – ΝΑΟΥΣΑ 2-1

Σκόρερ: 26’ Αργυρόπουλος Μ. 1-0, 85’ Αργυρόπουλος Γ. 2-0, 93΄Γιαμαλίδης (2-1)

Διαιτητής: Μελτζανίδης

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ – ΑΓΚΑΘΙΑ 0-5

Σκόρερ: 11′ Βαχανελίδης, 19′ &30′ Βαρότσης, 78′ Κίτσας, 89′ Κοσέογλου

Διαιτητής: Παπαργυρίου