ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ανακοίνωση - καταγγελία του Αστέρα Τριποτάμου

Από την ομάδα του Αστέρα Τριποτάμου, στάλθηκε στην εφημερίδα μας η παρακάτω ανακοίνωση-καταγγελία, που έχει να κάνει με την συμπεριφορά της προέδρου της Αγ. Μαρίνας, στο ντέρμπι Τριποτάμου – Νάουσας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

"Φωνάζει ο κλέφτης.. Τελείωσε ένα ντερμπι με ωραίο θέαμα, ήσυχο και κατά γενική ομολογία κόσμιο.. Παρά το γεγονός ότι ο αγώνας είχε έντονο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες και παρα την παρουσία αρκετου κόσμου και από τις δύο πλευρές έλειψαν τα παρατράγουδα..

Δυστυχώς όμως με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου εμφανίστηκε στο γήπεδο η πρόεδρος της Αγίας Μαρίνας, στήθηκε πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας και έκανε ο,τι ήταν δυνατό για να προκαλέσει.. Έβρισε τον Γενικό Αρχηγό μας, μετά τον Τεχνικό Διευθυντή και, όταν αυτοί έπαψαν να της δίνουν σημασία, επιδόθηκε σε προκλητικό μονόλογο μέχρι τη λήξη του αγώνα..

Η συμπεριφορά της δεν πέρασε απαρατήρητη από τον περιγυρο, αλλά και τους παρατηρητές του αγώνα.. Δυστυχώς και πάλι δεν ικανοποιηθηκε, αλλά το βράδυ ανέβασε ανάρτηση, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ εμφανίζεται ως υπερασπιστής των ιερών και των οσιων και βάλει κατά του Σωματείου μας, με ψεύδη και αερολογίες.

Δυστυχώς γι αυτήν είναι γνωστός πλέον ο βίος και η πολιτεία της, το λεξιλόγιο και οι συμπεριφορές της.. Η περίπτωσή της διαφεύγει της αρμοδιότητας της Πειθαρχικης Επιτροπής και των δικαστικών αρχών, αλλά αν κάποιος ενδιαφέρεται γι αυτή, καλό είναι να τη συμμαζέψει.. Καληνύχτα κυρία πρόεδρε, καλή φώτιση.."

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ