ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Φωτιά» η τελευταία αγωνιστική της Α' ΕΠΣΗ

Μία στροφή πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΗ και τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει, σε ότι αφορά την πρώτη και πέμπτη θέση που οδηγούν στα πλέι οφ. Λίγο πολύ όμως έχουμε μία άποψη, για τη βαθμολογική σειρά που θα πάνε στα πλέι άουτ, οι πέντε ομάδες που τώρα βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις.

Η Αγκαθιά ήταν η μεγάλη κερδισμένη της 17ης αγωνιστικής, αφού πέρασε με 1-0 από την Κουλούρα και έμεινε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη κατά τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία ανάμεσα στον Τριπόταμο και τη Νάουσα, που έμειναν στο 1-1 στο γήπεδο της Πατρίδας, σε ένα ματς που ήταν πραγματικό ντέρμπι και κρίθηκε με τα τέρματα του Μπαλάφα στο 5’ (1-0) και του Τριανταφυλλίδη στο 59’ (1-1).

Το Σάββατο στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η πρωτοπόρος, μέσα στη Νάουσα θα επιδιώξει στην χειρότερη περίπτωση να μην χάσει, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για τη νίκη, ώστε να πάνε στα πλειοφ με μικρότερη διαφορά βαθμών από την πρώτη θέση.

Την είσοδό της στα πλέι οφ κλείδωσε η Αγία Μαρίνα που πέρασε με 3-1 από το Μακροχώρι, το οποίο θα τα παίξει όλα για όλα, ώστε να πλασαριστεί στην πεντάδα το Σάββατο στο εκτός έδρας παιχνίδι του με την Μελίκη, την οποία θα φτάνει και ο βαθμός της ισοπαλίας, για να είναι αυτή που θα καταλάβει την πέμπτη θέση

Από αγωνιστικής πλευράς, προχθές Σάββατο, βαθμούς κι εντυπώσεις μοιράστηκαν το Τριπόταμος και Νάουσα. Το τελικό 1-1 δεν έκανε καμιά από τις δυο ομάδες χαρούμενη ωστόσο μάλλον θα πρέπει να θεωρηθεί ένα δίκαιο αποτέλεσμα, σε ένα ντέρμπι που δικαίωσε τον τίτλο του, με τους παίκτες των δυο ομάδων να δείχνουν ποδοσφαιρικό επίπεδο υψηλότερης κατηγορίας, με πάθος και δύναμη στο παιχνίδι του, ικανοποιώντας τους 300-400 φιλάθλους που γέμισαν το γήπεδο της Πατρίδας.

Σκούρα τα βρήκε η Αγκαθιά στην Κουλούρα. Ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι για τους πρωτοπόρους, μετατράπηκε σε γόρδιος δεσμός και… λύθηκε με ένα εύστοχο πέναλτι. Έστω κι έτσι, η Αγκαθιά κέρδισε με 0-1, πήρε τους τρεις βαθμούς κι έμεινε μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό στην Αγία Μαρίνα για να «καθαρίσει» το ματς στο Μακροχώρι. Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν τρία τέρματα στο πρώτο 45λεπτο και με το προβάδισμα αυτό, επικράτησαν στο τέλος με 1-3.

Άνετη ήταν η επικράτηση της Μελίκης επί του Ροδοχωρίου, το Σάββατο. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, δημιούργησαν ευκαιρίες και κέρδισαν με 4-0 απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση.

Στις νίκες επέστρεψε ο Κοπανός. Μετά από πέντε σερί ήττες, η ομάδα του Κοπανού κέρδισε τον Άχθο Αρούρη με 3-0 και σημείωσε την δεύτερη νίκη της στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΚΟΥΛΟΥΡΑ – ΑΓΚΑΘΙΑ 0-1

Σκόρερ: 75’ Κίτσας (πεν)

Διαιτητής: Ρηγόπουλος

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ – ΝΑΟΥΣΑ 1-1

Σκόρερ: 5′ Μπαλάφας 1-0, 59′ Τριανταφυλλίδης 1-1

Διαιτητής: Παπαργυρίου

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 1-3

Σκόρερ: 13′-29′ Λέκα Αν. 0-2, 42′ Σαμιώτης 0-3, 70′ Τσακαλίδης Α. πεν  1-3

Διαιτητής: Μελτζανίδης

ΜΕΛΙΚΗ – ΡΟΔΟΧΩΡΙ 4-0

Σκόρερ: 15’ Παρσόπουλος, 22’ Ηλιάδης, 48’ Μανωλόπουλος, 72’ Αργυρόπουλος.

Διαιτητής: Μαυρίδης

ΚΟΠΑΝΟΣ – ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ 3-0

Σκόρερ: 25’ Στογιάννης Δ., 33’ Σιδηρόπουλος, 53’ Κότσαλης

Διαιτητής: Νησελίτης

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"