ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΣΗ: Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Πρωταθλήματος Υποδομών Κ-12

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.) ανακοινώνεται ότι για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022 θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Πρωτάθλημα Υποδομών για την ηλικιακή κατηγορία Κ-12.

Τα ενδιαφερόμενα Σωματεία-Μέλη της Ε.Π.Σ. Ημαθίας καλούνται να ενημερώσουν τη Γραμματεία της Ένωσης για τη συμμετοχή τους στο ως άνω πρωτάθλημα, το αργότερο μέχρι και την ΤΡΙΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022.

Οι δηλώσεις συμμετοχής εν συνεχεία θα υποβληθούν από τα συμμετέχοντα Σωματεία το αργότερο μέχρι και τη ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 και ώρα 1 μ.μ.

Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί και η κλήρωση των αγώνων του ως άνω πρωταθλήματος, σε ώρα και τόπο που θα κοινοποιηθεί εγκαίρως.

Στα Σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή στο ως άνω πρωτάθλημα θα τους αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τόσο η Προκήρυξη, όσο και τα Έντυπα που θα πρέπει να συμπληρώσουν για την έγκυρη δήλωση συμμετοχής τους σε αυτό, αμέσως μετά το πέρα της προαναφερθείσας προθεσμίας για την εκδήλωση ενδιαφέροντος (8/3/2022).

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους όρους, τους κανόνες, αλλά και τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ-12, θα γνωστοποιηθούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες, με τη δημοσιοποίησης της Προκήρυξης.

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου
της Ε.Π.Σ. Ημαθίας