ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ανακοίνωση της Βεργίνας για το ματς με τα Ριζώματα

Από την διοίκηση του ΜΑΣ Βεργίνα ανακοινώθηκαν τα εξής:

Ως μέλη της διοίκησης του ΜΑΣ ΒΕΡΓΊΝΑ οφείλουμε να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας με τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τα Ριζώματα. Χωρίς να υπάρχει κανένα προηγούμενο μεταξύ των ομάδων μας και με δεδομένο την πρέπουσα φιλοξενία που έτυχε η ομάδα των Ριζωμάτων στον πρώτο γύρο στην Βεργίνα, μας εξέπληξε το εχθρικό κλίμα που αντιμετωπίσαμε στα Ριζώματα. Πιο συγκεκριμένα, δεν μας ενόχλησε ούτε το σκληρό έως αντιαθλητικό παιχνίδι των Ριζωμάτων, ούτε και η προσπάθεια εκφοβισμού των διαιτητών.

Αυτά λίγο πολύ τα γνωρίζουμε ότι μπορεί να συμβούν σε ένα παιχνίδι. Αυτό που μας ενόχλησε περισσότερο είναι η ασέβεια και η χυδαιότητα που δέχθηκαν ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές μας, με συχνές αναφορές στις ΜΗΤΈΡΕΣ τους και τα ΣΠΊΤΙΑ τους. Θα περιμέναμε το λιγότερο από τους ανθρώπους της διοίκησης των Ριζωμάτων να παρέμβουν ώστε να σταματήσουν αυτές οι ύβρεις, γιατί κατά τα άλλα με τους ανθρώπους της διοίκησης δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.

Σε μια εποχή που όλοι έχουμε υποχρέωση να βάλουμε ένα λιθαράκι για την αντιμετώπιση της βίας και να γίνουμε παράδειγμα για τα παιδιά μας. Εδώ θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι δεν απάντησαν στις προκλήσεις και στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Τα μέλη και ο πρόεδρος του ΜΑΣ ΒΕΡΓΊΝΑΣ.