ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Λήξη του α΄γύρου των πλέι οφ και πλέι άουτ, είχαμε το Σάββατο στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΗ, στην οποία δέσποζε το ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα στον Τριπόταμο και την Αγκαθιά, το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Επτά τέρματα σημειώθηκαν στα τρία παιχνίδια που έγιναν, με έναν παίκτη, τον     Ντέλλα της Νάουσας, να πετυχαίνει δύο από αυτά, ενώ δεν σκόραραν οι δύο πρώτοι σκόρερ Κίτσας Γ.  και Αργυρόπουλος Μ. (δεν αγωνίστηκε η ομάδα του η Μελίκη λόγω ρεπό).

Όσο για την διαιτησία, τα πήγε πολύ καλά, με τον Πουλικίδη από την Δράμα, που σφύριξε το ντέρμπι στο Μακροχώρι, να μην αφήνει με παράπονο καμία από τις δύο ομάδες.

Λογαριασμούς ανοιχτούς λοιπόν, άφησαν Τριπόταμος και Αγκαθιά το Σάββατο, στο ντέρμπι κορυφής που έκλεισε τον πρώτο γύρο της Β’ φάσης, αφού οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0 και συνεχίζουν να μοιράζονται την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από το 75' με παίκτη λιγότερο, ενώ στο τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση μεταξύ παίκτη της Νίκης που έγινε αλλαγή στην αλλαγή και του προπονητή της ομάδας.

Η Νάουσα, η οποία μείωσε την διαφορά της από τους δύο πρωτοπόρους στους 9 βαθμούς, νίκησε στην έδρα της με 4-1 την Αγ. Μαρίνα, χωρίς όμως να έχει ελπίδες ότι θα μπορέσει να ξαναμπεί στον χορό της διεκδίκησης της πρώτης θέσης. «Φόρτσαρε» στο δεύτερο ημίχρονο, πετυχαίνοντας σε αυτό τα τέσσερα τέρματά της  και επικράτησε άνετα της μαχητικής Αγίας Μαρίνας με 4-1, η οποία έκανε το λάθος να προηγηθεί..

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Κοπανού με το Μακροχώρι, για τα πλέι άπυτ, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι δυο ομάδες είναι πολύ μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι το τέλος θα παραμείνουν και θα παλέψουν για την σωτηρία, κατά κύριο λόγο το Ροδοχώρι και ο Άχθος Αρούρης, που δεν αγωνίστηκαν μεταξύ τους το Σάββατο, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου του ορεινού χωριού και κατά δεύτερο την Κουλούρα, η οποία αυτή την αγωνιστική είχε ρεπό.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ ΚΑΙ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Νάουσα – Αγία Μαρίνα  4-1

Σκόρερ: 34’ Κούβαρος 0-1, 35′ Ηλιάδης 1-1, 67′ Ντέλλας 2-1, 73′ Γιαμαλίδης 3-1, 86’ Ντέλλας 4-1

Διαιτητής: Ρηγόπουλος

Τριπόταμος – Αγκαθιά 0-0

Διαιτητής: Πουλικίδης

Κοπανός – Μακροχώρι 1-1

Σκόρερ: 26′ Πουλιόπουλος 0-1, 68’ Λύτης 1-1

Διαιτητής: Μαλούτας

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"