ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Ενδοοικογενειακή» μετωπική σύγκρουση έξω από τα αποδυτήρια της Αγίας Μαρίνας

Ένταση σημειώθηκε μετά το τέλος του αγώνα Αγία Μαρίνα – Αγκαθιά έξω από τα αποδυτήρια της γηπεδούχου ομάδας.

Ο καλύτερος παίκτης της Αγίας Μαρίνας Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, που νωρίτερα δέχθηκε φραστική επίθεση από παίκτες της Αγκαθιάς (και χτύπημα στο πρόσωπο) επειδή προσπαθούσε να «ροκανίσει» τον χρόνο στις καθυστερήσεις και να πάρει η ομάδα του αποτέλεσμα, συγκρούστηκε με την πρόεδρο του συλλόγου Γιώτα Μαυροπούλου. Αντί να πανηγυρίζουν όλοι μαζί για το αποτέλεσμα και ο τερματοφύλακας να δέχεται συγχαρητήρια για την πολύ μεγάλη εμφάνισή του, είχαμε μια μετωπική σύγκρουση.

Οι φωνές του Ευαγγελόπουλου ακούστηκαν μέχρι έξω και η οργή του για την στάση της προέδρου ξεχείλιζε. Γονιός αθλητή της Αγίας Μαρίνας που ανησύχησε με την φασαρία στα αποδυτήρια κάλεσε την αστυνομία. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, αυτοκίνητο της αστυνομίας έφτασε στο γήπεδο όμως η πρόεδρος δήλωσε στα όργανα της τάξης ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Την ώρα εκείνη έβγαινε από τα αποδυτήρια ο Ευαγγελόπουλος ο οποίος συνέχισε εκτός εαυτού να αποδοκιμάζει την στάση της προέδρου μπροστά στα εμβρόντητα μάτια των αστυνομικών.

Τι ήταν αυτό που πυροδότησε αυτή την έκρηξη; Γιατί αντί να είναι το πρόσωπο της ημέρας ο Ευαγγελόπουλος και να δέχεται τα συγχαρητήρια της προέδρου για την εμφάνισή του, συγκρούστηκε μετωπικά μαζί της για την στάση της; Για ποιο λόγο μπήκε η πρόεδρος της Αγίας Μαρίνας στο γήπεδο πριν την λήξη του ματς και μιλούσε σε έντονο ύφος στον προπονητή της ομάδας Χρήστο Παναγιωτίδη, που κατά γενική ομολογία κοουτσάρισε θαυμάσια την ομάδα;

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"