ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α' ΕΠΣΗ: Η 8η αγωνιστική της Β' φάσης με την... ματιά της "Κ"

Με τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το περασμένο Σάββατο 2/4 η Β’ φάση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Στα πλέι οφ, ο Τριπόταμος πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά την "αγγλική" νίκη του με 5-2 στη Μελίκη, την ίδια ώρα που η μέχρι πρότινος πρωτοπόρος Αγκαθιά άφηνε βαθμούς στην Αγία Μαρίνα (1-1). 

Μπορεί, όμως η Νίκη Αγκαθιάς να έχασε δυο βαθμούς στον αγωνιστικό χώρο, όμως θα κοιτάξει να τους πάρει στα… χαρτιά. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Αγκαθιώτικη ομάδα, σήμερα Δευτέρα θα καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της Αγ. Μαρίνας, με την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ να κρίνει στην περίπτωση αυτή την τύχη του αγώνα.

Την επόμενη αγωνιστική, προτελευταία του πρωταθλήματος, η Αγκαθιά έχει ρεπό, κάτι που θα δώσει το δικαίωμα στον Τριπόταμο, με μία νίκη του επι της Αγ. Μαρίνας το Σάββατο, να πανηγυρίσει μία στροφή πριν το τέλος της κούρσας, τον τίτλο του πρωταθλητή της ΕΠΣΗ. Φυσικά όλα θα κριθούν από την τύχη που θα έχει η ένσταση που θα καταθέσει, όπως προαναφέραμε η Αγκαθιά, την οποία αν κερδίσει η Νίκη, τότε όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Αγκαθιά.

Στα πλέι άουτ, ο Άχθος Αρούρης έκανε την έκπληξη και πέρασε με 4-1 από το Μακροχώρι, μένοντας ακόμα "ζωντανός" για την σωτηρία του, ενώ η Κουλούρα πήρε σημαντική νίκη παραμονής επικρατώντας με 3-1 του Ροδοχωρίου.

Εάν το Ροδοχώρι το Σάββατο δεν χάσει στην έδρα του από το Μακροχώρι, τότε μπορεί να πανηγυρίσει την παραμονή του πριν την τελευταία αγωνιστική, και να μην γίνει ντέρμπι ο αγώνας του με τον Άχθο Αρούρη.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Β΄ ΦΑΣΗΣ

ΜΕΛΙΚΗ – ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ 2-5

Σκόρερ:15′ Παρσόπουλος Α. 0-1, 26′&30′ Αχαλινόπουλος 1-2, 36’ &40′Γιόνδης 1-4, 53′ Αργυρόπουλος Μ. πεν. 2-4, 56′ Γιόνδης 2-5

Διαιτητής:Μελτζανίδης

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΑΓΚΑΘΙΑ 1-1

Σκόρερ: 6′ Σαμιώτης1-0, 8’ Ράδης 1-1

Διαιτητής: Μαλούτας

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ - ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ 1-4

Σκόρερ:17′ Χολέβας 1-0,  32′-57′-79′-86′ Τσέος 1-4

Διαιτητής: Νησελίτης

ΚΟΥΛΟΥΡΑ – ΡΟΔΟΧΩΡΙ 3-1

Σκόρερ:20′ Τσιακίρης 1-0, 35′ Καλφούτζος 2-0, 49′ Γράτσιανος3-0, 85′ Κατσαράκης 3-1

Διαιτητής: Καραντώνης

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"