ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α' ΕΠΣΗ: Η ταυτότητα της 6ης αγωνιστικής της β' φάσης

Ολοκληρώθηκε η φάση των πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, με την Αλεξάνδρεια να πανηγυρίζει και τυπικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος,

Οι "πράσινοι", στο τελευταίο ματς επικράτησαν εντός έδρας της δεύτερης Νάουσας με 2-1, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο το αποτέλεσμα έκανε πανηγυρική την απονομή της κούπας που ακολούθησε.

Η Επισκοπή ήταν η κερδισμένη της αγωνιστικής, αφού κατέκτησε την 3η θέση της βαθμολογίας, επικρατώντας με 3-2 του Μακροχωρίου, το οποίο προηγήθηκε δύο φορές, όμως στο τέλος υπέκυψε.

Στα πλέι άουτ, όπου διεξήχθη η προτελευταία αγωνιστική, έγιναν αγώνες χωρίς σκοπιμότητες και με πολλά τέρματα. Με ένα επιθετικό ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κοπανός ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και κέρδισε στην Καβάσιλα με 3-5, σε ένα παιχνίδι που είχε πολλά γκολ και αρκετές ανατροπές.

Άνετη ήταν η επικράτηση της Μελίκης επί του Αγ. Γεωργίου, τον οποίο κέρδισε με 4-1 και τον πλησίασε στους τρεις βαθμούς. Κύριο χαρακτηριστικό της συνάντησης ότι οι νικητές σημείωσαν  και τα τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος, ενώ ο Άγ. Γεώργιος μείωσε στην εκπνοή.

Τέλος τα Τρίκαλα πέρασαν νικηφόρα από την έδρα του ουραγού και ήδη υποβιβασμένου Ζερβοχωρίου με 3-1 και βρίσκονται πλέον στην έκτη θέση της βαθμολογίας, συγκάτοικοι με άλλες τρεις ομάδες.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Β΄ ΦΑΣΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΝΑΟΥΣΑ 2-1
Σκόρερ: 62’ Λίτσι 1-0, 65’ Καψάλης 2-0, 90’ Μπιγκάνος 2-1
Διαιτητής: Μαυρίδης

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 3-2
Σκόρερ: 15’ Καραβασόπουλος 0-1, 28’ Κούβαρος 1-1, 56’ Τσακαλίδης 1-2, 59’ Κούβαρος 2-2, 87’ Καρυπίδης 3-2
Διαιτητής: Παζαρτζικλής

ΚΑΒΑΣΙΛΑ – ΚΟΠΑΝΟΣ 3-5
Σκόρερ: 12’ Γατουρτζίδης 0-1, 29’ Καραταράκης 1-1, 32’ Πουλιόπουλος 2-1, 47’ Καψάλης 2-2, 56’ Χατζόπουλος 2-3, 73’ Καψάλης 2-4, 83’ Κουτσιάδης 3-4, 90’ Γιαμαλίδης 3-5
Διαιτητής: Γκόγκας

ΜΕΛΙΚΗ – ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4-1
Σκόρερ: 53’ Μπρέγκου 1-0, 62’ Λίβας 2-0, 68’ Μπρέγκου 3-0, 89’ Μπρέγκου 4-0, 90’ Αλιμέτα 4-1.
Διαιτητής: Ρηγόπουλος

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ – ΤΡΙΚΑΛΑ
Σκόρερ: 15’ Κιρκιλιανίδης Γ. 0-1, 20’ Παντζαρτζίδης 1-1, 25’ Κιρκιλιανίδης Γ. 1-2, 35’ Ριζόπουλος 1-3.
Διαιτητής: Νησελίτης

ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΝΑΟΥΣΑ 2-1: Το σήκωσε πανηγυρικά

Με μεγάλη νίκη επί του βασικού της αντιπάλου έκλεισε την σεζόν η Αλεξάνδρεια. Επικράτησε με 2-1 της Νάουσας, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ωστόσο το αποτέλεσμα έκανε πανηγυρική την απονομή της κούπας που ακολούθησε.

Αγωνιστικά, στο πρώτο μέρος ο ρυθμός ήταν υποτονικός και χωρίς μεγάλες ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος όμως η Αλεξάνδρεια πήρε το πάνω χέρι. Στο 62’ ο Λίτσι με σουτ έγραψε το 1-0 και στο 65’ ο Καψάλης, πάλι με σουτ, διπλασίασε τα τέρματα της Αλεξάνδρειας.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν μέχρι το φινάλε το προβάδισμά τους. Η Νάουσα απλά μείωσε με τον Μπιγκάνο σε 2-1 στο 90’.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μαυρίδη (Τσίτσης,  Σαμαράς).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: (Πρίντζιος) Tόλιος (80′ Τασιόπουλος), Χλιαρόπουλος, Αλμπανίδης, ΚΑΨΑΛΗΣ (80′ Τσακιρίδης), Τσιρίδης, Κίρτσογλου, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, Πιπιλιάρης Κ., Πιπιλιάρης Γ., Μαρμαρίδης (85′ Βουλγαράκης), ΛΙΤΣΙ (70′ Δημόπουλος).

ΦΑΣ Νάουσα (Κερλίδης Γ.): Κωστογλίδης, Βασιλειάδης, Τσιακίρης (60’ Χατζηγεωργίου), Πίτος, Λαφάρας, ΜΠΙΓΚΑΝΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, Χίσα (60’ Στογιάννος), Τασιώνας, Λογγινίδης (60’ Παπαδόπουλος), Κουτσιούμπας (60’ Κουκουσίτσας)

ΜΑΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 3-2: Έμεινε στην τρίτη θέση

Με νίκη επί του Μακροχωρίου ολοκλήρωσε την σεζόν η Επισκοπή και τερμάτισε στην τρίτη θέση, αφήνωντας στην τέταρτη την αντίπαλη ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δυο φορές αλλά η Επισκοπή έκανε την ανατροπή και κέρδισε με 3-2.

Το Μακροχώρι με την συμπλήρωση του τετάρτου άνοιξε το σκορ. Στο 15’ ο Καραβασόπουλος άνοιξε το σκορ και έβαλε την ομάδα του μπροστά.

Η Επισκοπή έψαξε την ισοφάριση και στο 28’ με τον Κούβαρο έφτασε στο 1-1.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν άλλαξε στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος, το Μακροχώρι με τον Τσακαλίδη πήρε ξανά προβάδισμα στο 56’ αλλά η Επισκοπή απάντησε άμεσα και στο 59’ με τον Κούβαρο έφτασε στο 2-2.

Οι γηπεδούχοι κυνήγησαν τη νίκη και στο 87’ με τον Καρυπίδη έγραψαν το 3-2 που έμεινε ως το τέλος.

Καλή η διαιτησία του Παζαρτζικλή (Βαλκάνος, Χαραλαμπίδης)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: (Ορδουλίδης) Λογγιζίδης, ΜΟΥΖΑΚΙ, Παπαδόπουλος, Μωυσίδης (77’ Λιθοξόπουλος), Χαραλαμπίδης (59’ Στυλιανού), Ιωαννίδης, ΧΑΛΝΤΕΝΤΑ, Δήμου Β. (77’ Δήγκας), Καρυπίδης, ΚΟΥΒΑΡΟΣ, Λούρης (63’ Δήμου Ι).

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: (Απόσογλου) Αργυρόπουλος, Φωτόπουλος Θ., Κοντογιάννης, Δούκας, Αδαμίδης (86’ Θεοχαρόπουλος), Βύζας (46’ Μυλώνης), ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α., Καραβασόπουλος (63’ Παπακωνσταντίνου), Φιλιππίδης (63’ Γιάννινας), Βήτος (68’ Συμεωνίδης).

ΚΑΒΑΣΙΛΑ – ΚΟΠΑΝΟΣ 3-5: Ξέσπασε στο δεύτερο μέρος

Με ένα επιθετικό ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κοπανός ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και κέρδισε στην Καβάσιλα με 3-5. Το παιχνίδι είχε πολλά γκολ και αρκετές ανατροπές.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν νωρίς το σκορ. Στο 12’ ο Γαρουρτζίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-1.

Η Καβάσιλα όμως αντέδρασε. Στο 29’ με τον Καραταράκη έφτασε στο 1-1 και στο 32’ με τον Πουλιόπουλο πήρε προβάδισμα 2-1 και το διατήρησε έως την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος όμως είχαμε το ξέσπασμα του Κοπανού. Στο 47’ ο Καψάλης έγραψε το 2-2 και στο 56’ ο Χατζόπουλος σημείωσε το 2-3. Ο Κοπανός συνέχισε το επιθετικό του κρεσέντο και στο 73’ με τον Καψάλη έγραψε το 2-4.

Η Καβάσιλα προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς και μείωσε με τον Κουτσιάδη σε 3-4 όμως στην εκπνοή του ματς ο Γιαμαλίδης σημείωσε το 3-5 και έδωσε τέλος στο ματς.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του  Γκόγκα (Ευθυμιάδης, Σαββίδης)

ΚΑΒΑΣΙΛΑ: (Παγγούρας) Μαυρίδης, Ιορδανόπουλος, Παπαδόπουλος (90’ Παϊτέρης), Μαντζουκόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πάτρας Κ., ΚΑΡΑΤΑΡΚΑΗΣ, ΚΟΥΤΣΙΑΔΗΣ, Νούζι, Πουλιόπουλος, Τσομίδης.

ΚΟΠΑΝΟΣ: (Μποζίνης) Ίντος, Δημάδης, Λύτης, ΓΑΤΟΥΡΤΖΙΔΗΣ, Σαμαράς, Ίντος, Χατζόπουλος, Τζιβάρας, Γιαμαλίδης (90’ Διτσόλας), Οικονόμου (65’ Μποζίνης), ΚΑΨΑΛΗΣ.

ΜΕΛΙΚΗ – ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4-1: Άνετη επικράτηση

Άνετη ήταν η επικράτηση της Μελίκης επί του Αγίου Γεωργίου. Κέρδισε με 4-1 και τον πλησίασε στους τρεις βαθμούς. Η Μελίκη σημείωσε τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος ενώ ο Άγιος Γεώργιος μείωσε στην εκπνοή.

Στο πρώτο μέρος καμιά το ματς κύλησε ισόπαλο και το σφύριγμα του διαιτητή για την ανάπαυλα βρήκε τις ομάδες χωρίς γκολ.

Στο δεύτερο μέρος η Μελίκη απασφάλισε. Στο 53’ ο Μπρέγκου σημείωσε το 1-0 και στο 62’ ο Λίβας διπλασίασε τα τέρματα της Μελίκης. Στο 68’ ο Μπρέγκου έγραψε το 3-0 και «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του. Ο Μπρέγκου σημείωσε άλλο ένα γκολ. Στο 89’ σημείωσε το 4-0 και στο 90’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Αλιμέτα σε 4-1.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ρηγόπουλου (Γκόγκος, Μητρόπουλος)

ΜΕΛΙΚΗ: (Παπατζίκος) Ζέρβας, Καφτηράνης (90’ Μπαρτζώκας), Παπαδημητρίου (46’ Μουσικός), ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ, Βουδούρης (83’ Καραβαδές), ΜΠΡΕΓΚΟΥ, ΣΕΡΑΣΚΙΕΡΗΣ, Ψάλτης, Πίτσης, Μπουκουβάλας, Λίβας.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: (Καρολίδης) Καζίλας, Εμμανουηλίδης, Σταυριανίδης, Κουκότσικας, Στεργιόπουλος, ΑΛΙΜΕΤΑ, ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ, Βασίλτσης, Λιανός, Βουτσικίδης, Καμπάς.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»