ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλική τεσσάρα της ΝΑΟΥΣΑΣ επί του Ροδοχωρίου

Φιλική νίκη με σκορ 4-1 πέτυχε η Νάουσα στο γήπεδό της επί του Ροδοχωρίου, δείχνοντας ετοιμότητα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4' ο Κυζιρίδης, ενώ στο 12' ο Κωτσόπουλος διπλασίασε τα τέρματα των "κυανόλευκων". Στο 30' ο Κυζιρίδης και πάλι έγραψε το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες προχώρησαν σε πολλές αλλαγές, με τον Τούφα να σημειώνει το 4-0 στο 73' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, που έδειξαν ότι διαθέτουν ένα δυνατό σύνολο, ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 86' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσίλη.

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Χατζόπουλος, Νίκου, Κωτσόπουλος, Κυζιρίδης, Μουρίκι.

Στο β' έπαιξαν και οι Μαντώς, Μτσελντισβίλι , Μποβάκης, Δίντσης, Νομικός, Ζάχος, Κερμανίδης, Καψάλης, Παναγιωτίδης, Τόσιος, Ντινόπουλος, Τούφας, Τσιλικιώτης.

ΡΟΔΟΧΩΡΙ: Κασαπίδης, Κοτζαχρήστος, Μπουρδάνος, Τσίλης, Ασλάνογλου, Τάσο, Μαγγίζης, Φρέντι, Μπρέγκου, Γκονσάλβες, Ρίσσου.

Στο β' αγωνίστηκαν και οι Πέτγαζλης, Κουλιανίδης, Μισιρλίδης, Μωυσίδης, Εξαρχόπουλος, Μουρατίδης, Ηλίας, Παλασίδης, Καράι, Πουλτίδης.

ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ