ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΑΟΥΣΑ: «Να φτάσουμε ψηλά, όπως αρμόζει στη λαμπρή ιστορία μας»

"Ευχαριστούμε τους φιλάθλους της Νάουσας για την πολυπληθή παρουσία και τη συμπαράστασή τους στον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή. 

Η στήριξη των φιλάθλων μας είναι πηγή δύναμης και το θερμό χειροκρότημά τους στο τέλος του αγώνα, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, ήταν η επιβράβευση της προσπάθειας των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον.

     Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος, ο οποίος θα συνεχιστεί μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Γι’ αυτό, η παρουσία του κόσμου σε κάθε εντός έδρας αγώνα δυναμώνει την ομάδα και τη διοίκηση του συλλόγου μας να καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε ο Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ να φτάσει ψηλά, όπως αρμόζει στη λαμπρή ιστορία του. 

     Οφείλουμε, με την ευκαιρία, να ευχαριστήσουμε για τις σημαντικές διευκολύνσεις που πρόσφεραν στον Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ το προηγούμενο διάστημα: τον Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ και τον πρόεδρο κ. Γιώργο Κωνσταντινίδη, τον Α.Σ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ και τον πρόεδρο κ. Σάββα Τσεχελίδη, τον Ε.Γ.Σ. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ και την πρόεδρο κ. Δέσποινα Ράλλη. Η συνεργασία μεταξύ των αθλητικών συλλόγων είναι αναγκαία και χρήσιμη ώστε να ξεπερνιούνται με επιτυχία τα προβλήματα και οι ελλείψεις για το καλό του αθλητισμού της Νάουσας".