ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εντός έδρας ήττα με παράπονα για την Αγία Μαρίνα από την Ευκαρπία

Την ήττα γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας στο γήπεδο του Διαβατού από τη Νίκη Ευκαρπίας με 2-1, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Ημαθίας, που αγωνίστηκε χωρίς τους Ράδη, Τότσκα, Καραγιάννη Τ., Νιογκάνα Σο, ενώ στην επανάληψη αποχώρησε με ενοχλήσεις και ο Τριανταφυλλίδης, πάλεψε το παιχνίδι και άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως βρήκε μπροστά της μια εχθρική διαιτησία που "έσπρωχνε" τους φιλοξενούμενους!

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με τρία τέρματα, χαμένο πέναλτι και αρκετές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε στο 35' με τον Μποζίδη (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για επιθετικό φάουλ στον Θεολόγου), ενώ λίγα λεπτά αργότερα κέρδισαν αμφισβητούμενο πέναλτι, το οποίο όμως απέκρουσε ο Μυλωνάς!

Στο 41' ο "Μέγας" έφτασε στην ισοφάριση, όταν οι Δημητρούσης και Β. Καραγιάννης έπαιξαν όμορφα το ένα-δύο και ο τελευταίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-1.

Στην επανάληψη η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, με την διαιτησία να βοηθάει όσο μπορεί τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 65' εκμεταλλεύτηκαν μια στιγμή αδράνειας των "κυανόλευκων" και έκαναν το 1-2 με κεφαλιά του Πανυτσίδη.

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη πίεσε για την ισοφάριση, έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες, ενώ στο 85' δεν της δόθηκε "μαρς" πέναλτι σε ανατροπή του Κοσέογλου! Έτσι, το 1-2 έμεινε έως το φινάλε της αναμέτρησης.

Διαιτητής ήταν ο Μαγγιώρος από την Ήπειρο, με βοηθούς τους συντοπίτες του Ευαγγέλου και Διαμαντόπουλο.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Παναγιωτίδης): Μυλωνάς, Θεολόγου, Δημητρούσης, Γαλόπουλος, Τριανταφυλλίδης Λ. (60’ λ.τρ. Κοσέογλου), Αντωνίου, Τζαλίλης, Λέκα, Τσολάκης, Καραγιάννης Β., Μουστάκας (75’ Σιδηρόπουλος).

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ (Καμπουρίδης): Σοϊλεμέζογλου, Ανδρεάκος, Ιγνατίου (80’ Δημητρίου), Ιβανίδης, Γουνόπουλος, Ράνδζης, Ξιφιλίνος (60’ Μάρτος), Κώστας, Πανιτσίδης, Μποζίδης (85’ Ιωαννίδης), Ξανθόπουλος.