ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας (video)

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ Βέροια, επικρατώντας στο Ημαθιώτικο «ντέρμπι» του Μ. Αλεξ. Αγίας Μαρίνας με 1-0, στο ματς που έριξε την αυλαία της 32ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Μια νίκη που ήταν χωρίς αντίκρισμα για τους «κυανέρυθρους», αφού ως γνωστόν έχουν ήδη αποχαιρετήσει (όπως και η Αγ. Μαρίνα) την κατηγορία και του χρόνου θα αγωνίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα!

Αγωνιστικά, στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει με το πέναλτι του Ντόγου στο 38’ που απέκρουσε ο Μυλωνάς! Από την πλευρά του ο "Μέγας" προσπάθησε να γίνει απειλητικός και κατά διαστήματα το κατάφερε, μη μπορώντας ωστόσο να κάνει κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Στην επανάληψη άλλαξαν γρήγορα οι ισορροπίες του αγώνα, αφού στο 49’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Β. Καραγιάννης της Αγίας Μαρίνας. Από εκεί και μετά οι Βεροιώτες πίεσαν ασφυκτικά την αντίπαλη εστία, έχασαν πολλές ευκαιρίες και τελικά στο 69’ κατάφεραν να σκοράρουν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φασίδη, παίρνοντας μετά από καιρό του τρεις βαθμούς της νίκης!

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

10’ Μπαλιά του Τζόρνταν στην περιοχή του "Μέγα", όπου ο Φασίδης με γυριστό σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον Μυλωνά, που έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

23΄Χλιαρό πλασέ του Λέκα μέσα από την περιοχή, δεν ανησύχησε τον Ιωαννίδη που μπλόκαρε σταθερά.

27’ Ο Γανόπουλος μπήκε ωραία στην περιοχή του "Μέγα" και την κατάλληλη στιγμή έσπασε τη μπάλα για τον Μπάλλα, ο οποίος σούταρε από καλή θέση στέλνοντας τη μπάλα άουτ!

29’ Ο Ντόγος γέμισε με φάουλ στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας, ο Γιαννόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν ήταν δυνατή και κατέληξε στα χέρια του Μυλωνά.

38’ Η Βέροια κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τζόρνταν από τον Ράδη, όμως ο Μυλωνάς έπεσε στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε την εκτέλεση του Ντόγου!

46’ Σουτ του Γανόπουλου λίγο μέσα από την περιοχή, δεν βρήκε στόχο.

49’ Ο Β. Καραγιάννης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την Αγ. Μαρίνα με 10 παίκτες!

52’ Δυνατό σουτ του Φασίδη λίγο έξω από την περιοχή, ο Μυλωνάς απέκρουσε προσωρινά και ο Ράδης έδιωξε σωτήρια προ του επερχόμενου Γανόπουλου που ετοιμαζόταν να σκοράρει!

55’ Καλό σουτ του Μπάλλα λίγο έξω από την περιοχή, έφυγε άουτ.

56’ Διαγώνιο σουτ του Φασίδη, έδιωξε με τα πόδια ο Μυλωνάς.

57’ Κοντινή προβολή του Λέκα, με τον Ιωαννίδη να μπλοκάρει τη μπάλα.

60’ Ο Τζόρνταν βρήκε ωραία τον Φασίδη, αυτός σούταρε απέναντι από τον Μυλωνά αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ έσωσε με τα πόδια, κρατώντας το μηδέν!

69’ Δυνατό συρτό σουτ - φάουλ του Φασίδη λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μυλωνά παρά την προσπάθειά του!

76’ Σέντρα σουτ του Ντόγου από δεξιά, ο Μυλωνάς στο πρώτο δοκάρι έδιωξε σε κόρνερ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχαηλίδης από την Πέλλα, με βοηθούς τους συντοπίτες του Αδραμάνη και Σαμαρά. Παρατηρητής ο Ζαχαριάδης του Σ.Δ. Μακεδονίας.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Γιώτης Τσαλουχίδης): Ιωαννίδης, Ζούρκος (44’ λ.τ. Βασιλακάκης), Τζόρνταν, Ντόγος, Πανταζέλος (73’ Χατζηπάντος), Φασίδης, Γανόπουλος, Γράτσιανος, Ζε Εσόνο, Μπάλλας, Γιαννόπουλος.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Χρήστος Παναγιωτίδης): Μυλωνάς, Τότσκα, Ράδης, Τζαλίλης (77’ Γαλόπουλος), Κοσέογλου (53’ Τσολάκης), Λέκα (71’ Σιδηρόπουλος), Καραγιάννης Τ., Δημητρούσης, Αντωνίου, Θεολόγου, Καραγιάννης Β.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 22/4…