ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φινάλε με βαριά ήττα στη Θέρμη για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας

Με βαριά ήττα (4-0) στη Θέρμη από τον τοπικό Θερμαϊκό, έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Η ομάδα της Ημαθίας, έπειτα από ένα χρόνο, επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα, καταφέρνοντας πάντως να ολοκληρώσει με αξιοπρέπεια την φετινή δύσκολη χρονιά.

Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και έφτασαν δίκαια στην τελική επικράτηση, αλλά με ένα σκορ που θα μπορούσε να είναι πιο χαμηλό για τους «κυανόλευκους».

Στο 34’ ο Τσακιρίδης άνοιξε το σκορ για τον Θερμαϊκό, με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου, ενώ στην επανάληψη οι Ημαθιώτες μπήκαν καλύτερα και έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες με τους Κοσέογλου (2) και Τσολάκη, ενώ διαμαρτυρήθηκαν και για ένα πέναλτι.

Τελικά, στο 70’ οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κέρδισαν πέναλτι στο 70’, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι άνθρωποι του «Μέγα», με τον Βαβλιάκη να το εκτελεί εύστοχα και να γράφει το 2-0.

Από εκεί και πέρα η ομάδα της Ημαθίας… παρέδωσε πνεύμα και δέχθηκε δύο ακόμη τέρματα, στο 80’ από τον Κολέτσι και στο 83’ από τον Πιπερή, φτάνοντας το σκορ στο βαρύ 4-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπεριντζής, με βοηθούς τους Μισυρλή και Αναστασίου (ΕΠΣ Σερρών).

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ (Χαλιλάι): Φωτιάδης, Πορτοκαλάς (53’ Ασήμογλου), Δημόπουλος, Παπαστεριανός, Κουρέλλας, Βαβλιάκης, Τσιάτσιος (73’ Πιπερής), Μαρούδας (53’ Κολέτσι), Τσακιρίδης (80’ Σολωμονίδης), Γαβαλίδης (53’ Αγγελίδης), Γεωργιάδης.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Παναγιωτίδης): Μυλωνάς, Τότσκα, Ράδης, Τσολάκης, Τζαλίλης (25’ λ.τ. Κοσέογλου), Μουστάκας (46’ Γαλόπουλος), Λέκα (46’ Καραγιάννης Β.), Καραγιάννης Α., Δημητρούσης, Αντωνίου (75’ Σιδηρόπουλος), Θεολόγου.