ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γ' Εθνική: Οι ομάδες που υποβιβάστηκαν και τα δύο μπαράζ παραμονής

Ολοκληρώθηκε το φετινό Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και κλείδωσε ο υποβιβασμός των 28 ομάδων στα τοπικά πρωταθλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, στον 1ο όμιλο υποβιβάστηκαν ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου, ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, η Αναγέννηση Επανομής, ο Αρης Πετεινού, ο Αετός Βαρβάρας, η Βέροια και η Δόξα Δράμας.

Στον 2ο όμιλο, υποβιβάστηκαν Μαγνησιακός και Φήκη που αποχώρησαν από το Πρωτάθλημα, ενώ τους ακολούθησαν η Λευκίμμη, ο Βατανιακός, η Καστοριά, η Θύελλα Κατσικά και ο Εορδαϊκός

Στον 3ο όμιλο, υποβιβάστηκαν η ΑΕ Ερμιονίδας, η Εράνη Φιλιατρών, ο Βύζας Μεγάρων, ο ΑΟ Πυλίου Κω, ο Πανελευσινιακός, η ΑΕ Μεσολογγίου και ο ΠΑΟ Βάρδας.

Στον 4ο όμιλο, ο Ατρόμητος Πειραιά, η Αγία Παρασκευή, ο Φωστήρας, ο Περαμαϊκός, ο Ερμής Ζωνιανών, η Επισκοπή και ο Απόλλων Σμύρνης γνώρισαν τον υποβιβασμό.

Πρωταθλητές αναδείχθηκαν από τον 1ο όμιλο η Καβάλα, από τον 2ο όμιλο ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, από τον 3ο όμιλο ο Παναργειακός και από τον 4ο όμιλο ο Πανιώνιος.

Μπαράζ υποβιβασμού

*Η Νίκη Ευκαρπίας τερμάτισε στην 11η θέση του 1ου ομίλου και θα δώσει μπαράζ υποβιβασμού κόντρα στον Αστέρα Πετριτή που τερμάτισε 11ος στον 2ο όμιλο.

**Η ΑΕΡ Αφάντου τερμάτισε στην 11η θέση του 3ου ομίλου και θα δώσει μπαράζ υποβιβασμού κόντρα στην Προοδευτική που τερμάτισε 11ος στον 2ο όμιλο.

**Οι αναμετρήσεις αναμένεται να διεξαχθούν στις 12 Μαΐου σε ουδέτερη έδρα.

liganews.gr