ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 945 φορές

Οι δύο καλύτερες ομάδες κατέκτησαν τους φετινούς τίτλους

Καλημέρα φιλαράκια, καλή βδομάδα. Ταυτόχρονα με την λήξη του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας, έγινε και ο τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Τους δύο τίτλους κατέκτησαν οι δύο καλύτερες ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος. Η Αλεξάνδρεια και η Νάουσα. Η μεν ομάδα του Ρουμλουκιού μετά από κάποια χρόνια, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και θα είναι η ομάδα της Ημαθίας που θα διεκδικήσει την άνοδο μέσα από τους αγώνες μπαράζ που ξεκινούν, με τους αντίστοιχους πρωταθλητές άλλων έξι ΕΠΣ της Μακεδονίας.

Η δευτεραθλήτρια Νάουσα το Σάββατο κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Ημαθίας νικώντας τον αξιόμαχο Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου ο οποίος για πρώτη φορά συμμετείχε σε τελικό του θεσμού.  

Το Σάββατο, στην γιορτή του ποδοσφαίρου όπως χαρακτηρίζεται ένας τελικός κυπέλλου, η παρουσία του κόσμου ήταν ικανοποιητική. Ωστόσο οι φίλαθλοι ένοιωσαν άβολα καθώς ο κύριος όγκος καθόταν στο πέταλο. Άντε κάτω από τέτοιες συνθήκες, νικητές και ηττημένοι να χαρούν μια σημαντική μέρα για τις ομάδες τους.

Υ.Γ.: Αλήθεια, δεν θα μπορούσε να γίνει ο τελικός την Κυριακή και ο αγώνας της Βέροιας με την Αγία Μαρίνα το Σάββατο; Θα μου πείτε τι νόημα θα είχε μια αντίστροφη διεξαγωγή των συγκεκριμένων αγώνων;

Επειδή η αναμέτρηση της Βέροιας με την Αγία Μαρίνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής δεν έχει πλέον κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, παρά μόνο το γόητρο, νομίζω ότι η Κυριακή είναι πιο «γιορτινή» μέρα για μία γιορτή του ποδοσφαίρου.

Όμως λίγο το κακό!!!

Την προηγούμενη βδομάδα έγραψα για την ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ του ΝΠΣ Βέροια και των ανθρώπων που θέλουν να επαναδραστηριοποιήσουν τον ΠΑΟΚ Κουλούρας, σαν έναν ανεξάρτητο σύλλογο.      

Παρατηρώ πως μετά την σχετική ανακοίνωση του Προέδρου του ΝΠΣ Βέροια Αγάπιου Αναστασιάδη, ακολούθησε μια …άπνοια, χωρίς να γίνουν τελικά οι αποφάσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Τα «βρήκαν» για την μεταξύ τους συνεργασία ή θα ακολουθήσουν ο καθένας τον δικό του δρόμο;

Με την ευκαιρία θέλω να απαντήσω σε κάποιους που λένε ότι ο ΠΑΟΚ Κουλούρας δεν είχε καμιά σχέση με την ΠΑΕ Βέροια. Από την στιγμή που είχαν «αφεντικό» την ίδια οικογένεια, δεν μπορείς να πεις ότι δεν είχαν σχέση.

Αλλά ξέχωρα από αυτό. Τι μεγαλύτερη απόδειξη από το πανό VERIA FOOTBALL CLUB που είναι ακόμα αναρτημένο στην είσοδο του γηπέδου της Κουλούρας. Ακόμα και σήμερα!!!  

Και ο ευρωβουλευτής, πρώην Νεοδημοκράτης, και εκ νέου υποψήφιος, νυν ΠΑΣΟΚτσής, Θόδωρος Ζαγοράκης, ήταν μεταξύ των θεατών στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Τι άλλο; Προς άγραν ψήφων!!!

Κάτι που δεν πρέπει να περάσει στο «ντούκου», είναι η παρουσία πολλών γυναικών και μικρών παιδιών στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου Βέροιας και παρακολούθησαν τον τελικό του κυπέλλου.

Ήταν μια θετική εικόνα, που έτσι πρέπει να γίνεται σε κάθε ποδοσφαιρικό γήπεδο, ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Εκτιμώ πως η παρουσία γυναικόπαιδων, απέτρεψε τις μαζικές άσχημες συμπεριφορές και εκφράσεις από το νεανικό ανδρικό φύλο.

Βέβαια και να υπήρξαν και κάποιες μεμονωμένες αισχρότητες, δεν χάλασαν την γενική καλή εικόνα στην «μάχη» της κερκίδας.  

Και ένα ερώτημα-απορία: Εκ μέρους της νέας διοίκησης του Δήμου Νάουσας, δεν υπήρχε κάποιος της πλειοψηφίας για να κάνει τις απονομές των μεταλλίων στους παίκτες της ομάδας της πόλης τους;

Δηλαδή τις απονομές τις έκανε ο πρώην Δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας που σήμερα αποτελεί μειοψηφία; Ακόμα και στην πανηγυρική φωτογραφία της ομάδας, είναι συμμετέχει ο πρώην και όχι ο νυν;

Υ.Γ.: Στις κερκίδες στους σταδίου, μεταξύ των φιλάθλων βρίσκονταν ο νυν Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης, αλλά θεωρώ πως λόγω της αργίας που τέθηκε, δεν ήθελε να κάνει επίσημη παράσταση, Ωστόσο θα μπορούσε να κάνει απονομές ή ο αναπληρωτής Δήμαρχος, είτε κάποιος από τους πολλούς Αντιδημάρχους!!! 

Το "Κοκτέιλ" δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Κερκίδα" της Δευτέρας