ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επίδειξη καράτε από τον Γ.Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με μεγάλη επιτυχία

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή 18 Ιουνίου η καθιερωμένη εδώ και τριάντα (30) χρόνια επίδειξη του Γ.Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΕΡΜΗΣ Βεροίας στο γνωστό πλέον ''στέκι'' στο θεατράκι της Αγίας Παρασκευής. 

Με την συμμετοχή όλων των τμημάτων του συλλόγου, η δασκάλα Τσιλιγγερίδου Μαρία με τους βοηθούς της και όλους τους μαθητές της έδωσαν μία ''παράσταση'' του Ολυμπιακού πλέον Καράτε υψηλών προδιαγραφών.

Εκτός του μεγάλου πλήθους φίλων και γονέων των μικρών ''καρατέκα'' την επίδειξη τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βεροίας Βοργιατζίδης Κων/νος, ο Αντιδήμαρχος οικονομικών Στέλιος Ασλάνογλου, ο Δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος ΔΕΥΑΒ Μωυσιάδης Νίκος, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Ναθαναήλ της ενορίας, οπροπονητής του κλιμακίου Β. Ελλάδος Ξανθόπουλος Χρήστος με την Γ. Γραμματέα της επιτροπής Β. Ελλάδος της ΕΛ.Ο.Κ. Κερασίδου Μαρία και άλλοι επίσημοι.

Μετά το επιτυχές πέρας της επίδειξης έγινε πάρτυ με σουβλάκια και αναψυκτικά και ο χορός ολοκλήρωσε την διασκέδαση ανανεώνοντας το αγωνιστικό ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

Οι προπονητές, το Δ.Σ. του συλλόγου και ο πρόεδρος Τσαπραντζής Γεώργιος σας εύχονται καλό καλοκαίρι.